ESO Tron d.o.o.

ESO Tron d.o.o.

Kontakt

Adresa Nova druga 6, 21201 Rumenka, Srbija
PIB 107268460
MB 20771437
Predstavništvo Nova druga 6, 21201 Rumenka, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija “Eso Tron” je osnovana 2011-te godine u Novom Sadu, gde se nalazi i centralno skladište za prijem i otpremanje sirovina. Osnovna delatnost kompanije Eso Tron je sakupljanje otpadnog jestivog ulja i sakupljanje odnosno prerada neopasnih organskih otpada, pored navedenog bavimo se i otkupom biljnih ulja i nusproizvoda nastalih iz proizvodnje ulja.

Kompanija “Eso Tron” je, preko svojih saradnika na terenu, prisutna na području cele Srbije, a uz saradnju sa partnerskom kompanijom “Ekotron” pouzdan smo partner na području Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Poljske.

Vizija kompanije “Eso Tron” je biti pouzdan dugoročni partner na području sakupljanja i zbrinjavanja neopasnih organskih otpada na tržištu zapadnog Balkana, poštujući najviše standarde u rukovanju istih, što dokazuje certifikat ISCC EU koji je kompanija dobila 2013. godine i uspešno obnovila svake naredne godine.

Menadžment kompanije, u skladu sa profesionalnim odnosom i predanim radom koji je zastupljen u poslovanju, određuje jasnu viziju i visoke ciljeve u budućnosti. Ovi ciljevi su postavljanje najviših standarda kroz nove proizvode i usluge, posvećenost kupcima, zaštita životne sredine, postojanje pouzdanih partnera i kreiranje vrednosti kako za sve zaposlane u preduzeću tako i za komitente preduzeća. Želja menadžmenta je osvajanje statusa najpoželjnijeg partnera u vršenju delatnosti kojima se kompanija bavi uz orijentisanost ka razvoju na bazi primene vrhunske tehnologije kao i uvođenju savremenih metoda kontrole proizvodnog procesa.

Kompanija “Eso Tron” je najveća kompanija koje se bavi sakupljanjem otpadnih jestivih ulja u Srbiji a uz to je i jedina kompanija u široj okolini koja je registrovana za delatnost proizvodnje organizacionog skupljanja organskog otpada i prerade istog. “Eso Tron” je prva kompanija u Srbiji koja je ishodovala dozvolu za mlevenje organskog otpada i higijenizaciju istog.

Zaštita životne sredine je smer svih prethodno navedenih aktivnosti i dostignuća kompanije. Životna sredina je ono što delimo sa Vama i zaista nastojimo da istrajemo u unpređivanju iste kako bi učinili da svi živimo u zdravijem okruženju a našim budućim generacijama omogućili da dožive životnu sredinu kao rešenje a ne problem. Uz zajedničku saradnju uspeh za zdraviju sredinu je zagarantovan!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ESO TRON
Poslovni naziv ESO TRON DOO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE RUMENKA
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Nova druga 6, 21201 Rumenka, Srbija
Datum osnivanja 03.10.2011.
PIB 107268460
MB 20771437
Zakonski zastupnici
Čaba Štral - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu