O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
Poslovi
EVOKE GROUP logo

EVOKE GROUP

2

O nama

EVOKE GROUP je osnovan 26. februara 2016. godine i čine ga četiri celine - Boutique Marketing Agencija EVOKE, Web 3.0 Agencija TOK3N, Kreativni Studio STEVE NOHO i inkubator internih EVOKE GROUP projekata ENKUBATOR.

Boutique Marketing Agencija EVOKE

Jedinistveni model full service marketing agencije koja posluje po “five clients” biznis modelu u okviru koga radimo samo za do 5 klijenata u datom trenutku. Našim klijentima mi nismo samo agencija, eksterni saradnici, već njihov istureni marketing sektor ili sektor za digitalni marketing. U praksi, pokazalo se da je ovo model koji pravi razliku.

Web 3.0 Agencija TOK3N

Web 1.0 zahtevao je da unesete username i password. Sa Web 2.0 dobili smo opciju da se prijavimo uz pomoć Google, Facebook ili nekog drugog naloga. Web 3.0 nam omogućava pristup na jedan klik, povezivanjem našeg digitalnog novčanika. TOK3N je prva Web 3.0 Agencija u Srbiji, izmintovana u ponedeljak, 28. februara i nudi niz komunikacionih i razvojnih usluga vezanih za NFT projekte, Metaverse projekte i kriptovalute. Vrata su otvorena. Ne morate kucati, slobodno uđite.

Kreativni Studio STEVE NOHO

STEVE NOHO je ono što vidiš, čuješ, i osetiš. On je revolucionarni kreativac u telu pedesetogodišnjeg industrijskog dizajnera, neobjavljeni autor i beskrajno neduhovit porodični čovek. Za javnost, STEVE NOHO je full service kreativni studio, miks brending agencije, dizajn studija, tima kreativnih pisaca i foto/video produkcije. Mi komuniciramo vaše brifove i stvaramo projekte koji traju, od konceptualizacije do realizacije. Nohohohoho!

Inkubator internih EVOKE GROUP projekata ENKUBATOR

Inkubator nastao u procesu glasovne promene iz “i” u “e”. To je promena stava, pristupa životu i radu i mesto odakle se sva energija pretvara u onu najlepšu, pozitivnu. U okviru inkubatora ENKUBATOR interno razvijamo digitalne proizvode i usluge koristeći infrastrukturu agencija i kreativnog studija, samostalno ili u partnerstvu sa ekspertima iz oblasti u kojoj se projeka

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod