EWE Comp d.o.o.

EWE Comp d.o.o.

0

Kontakt

Adresa Cara Dušana 212, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
E-mail info@ewe.rs
PIB 100042618
MB 17333127
Predstavništvo Cara Dušana 212, 11080 Zemun, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Ewe Comp je osnovan 1995. kad smo počeli da distribuiramo kompjutersku opremu i izgrađujemo naš tim. Ideja poslovanja zasnovanog na principu poverenja i pouzdanosti postojala je od samih početaka kompanije. Iskusni rukovodioci i visoko obrazovani specijalisti postigli su za relativno kratko vreme zapažen uspeh na tržištu.

Imamo ovlašcenja da budemo distributeri ili ekskluzivni distributeri nekih od najvećih svetskih imena kao što su: Dell, MSI, Gigabyte,BenQ, Chieftec, Xerox, Konica Minolta, Apacer ,Mio (Mitac), Plextor, New Universe, Kworld, KME, Targus, Prolink, St Lab, Vega, Premier, Lestar, Thecus, Satzuma,Toshiba, Items.

Posebnu pažnju posvećujemo unapređivanju našeg poslovanja – od brze interne komunikacije i razmene informacija s našim partnerima, do obrazovanja zaposlenih i zapošljavanja kvalitetnog osoblja. Imamo sopstveni poslovni kompleks od preko 4000 kvadratnih metara kancelarijskog i magacinskog prostora na deset minuta vožnje od centra Beograda.

Vrhunskim srpskim IT kompanijama koje prodaju na veliko možemo da ponudimo široku mrežu prodavnica za prodaju IT opreme na malo, partnere i lokalne distributere i poddistributere (preko 3000 malih i srednjih IT kompanija) i agresivnu distribuciju.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EWE Comp d.o.o.

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (0)

Beograd

19.11.2021.

Istekao

Beograd

19.11.2021.

Istekao

Beograd

19.11.2021.

Istekao

Podaci

Naziv EWE COMP DOO BEOGRAD ZEMUN
Poslovni naziv EWE COMP DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I MONTAŽU RAČUNARSKE I TELEKOMUNIKACIONE OPREME BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Cara Dušana 212, Beograd
Datum osnivanja 30.01.2001.
PIB 100042618
MB 17333127
Zakonski zastupnici
Perica Čudić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu