EWG d.o.o.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

EWG je privredno društvo čija je osnovna delatnost proizvodnja komponenata i opreme sistema napredne merne infrastructure - AMI (Advanced Metering Infrastructure).

EWG ima projektni tim sa dugogodišnjim iskustvom i poznatim rezultatima u projektovanju i proizvodnji mernih instrumenata i aparata za sisteme za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom električne energije uključujući komunikacionu opremu i potrebne softvere. Rezultati rada ovog tima su u eksploataciji već više godina na području gotovo svih privrednih društava za distribuciju električne energije. 

Osnovni portfolio proizvoda EWG-a uključuje: monofazna i trofazna električna brojila i merne grupe za direktno, poluindirektno i indirektno merenje. Dodatno, EWG nudi kompletna softverska rešenja za daljinsko očitavanje I kontrolu potrošnje energije kao i svu neophodnu prateću komunikacionu opremu. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EWG DOO BEOGRAD
Adresa
Vojvode Stepe 352, Beograd - Voždovac
Datum osnivanja
20.07.2010.
PIB
106711140
Matični broj
20664894
Poslovni naziv
EWG DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istražovačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nenad Nikolić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija