EXECOMNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

  (8 utisaka)
88% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

Software tester and quallity assurance

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ambiciozna kompanija koja je okupila mlade stručnjake iz IT sveta, koja ne pravi razlike nego spaja ljude i brine o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih. Dostupna je baza znanja koju svi konstatno dopunjuju i na samim zaposlenima je da odrede tempo njihovog progresa. Znaju kako se treba nositi sa teškim i kompleksnim projektima, cela organizacija je na visokom nivou i ja kao neko ko je vrlo kratko prisutan odgovorno tvrdim da sam napravio dobar izbor.
Zamerke kompaniji
Zamerke ću izneti ukoliko ih bude i to kad i ako potpišem ugovor o radu na neodređeno vreme. :)
preporučujem
utisak postavljen: 06.10.2016.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad sa iskusnim kolegama, knowledge sharing, dinamični projekti, opuštena i pozitivna atmosfera, briga o zaposlenima i o klijentima, mogućnost usavršavanja, napredovanja i učenja raznovrsnih tehnologija.
Zamerke kompaniji
Nemam nijednu zamerku.
preporučujem
utisak postavljen: 27.09.2016.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Execom se pre svega brine o svojim zaposlenima. Ovo se vidi iz aktivnosti, ali i beneficija koje se organizuju (dodatno privatno zdravstveno osiguranje, fit pass, team-building aktivnosti, ...). Postoji dovoljno dobra komunikacija i prostor za sugestije i svi su pozvani da učestvuju u unapređivanju rada Execoma. Imamo sjajne stručnjake koji mogu biti dobri mentori i svako može da stvori sebi priliku da napreduje. Generalno postoji pozitivan duh u firmi, a odnos sa kolegama je lak i spontan.
Zamerke kompaniji
Execom brzo raste i, pored toga što je komunikacija dobra, mislim da postoje nedostaci u komunikaciji kulture firme ka novim zaposlenima. Oni proaktivniji će brzo prevazići to.
preporučujem
utisak postavljen: 27.09.2016.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Nakon obavljenog intervjua u nekoliko krugova (što se oteglo nedeljama, bez obaveštavanja o statusu) i nakon praktično uveravanja (nakon 3. kruga) o zaposlenju, zakazanog razgovora sa COO-om - posle desetak dana stiže odbijenica u kojoj vam navode da ste im nepotrebni (bez da vas je taj COO pozvao na razgovor i video uopšte). Nije problem odbijanje, nego zavlačenje i neprofesionalan i neozbiljan odnos prema novim kandidatima.

utisak sa intervjua postavljen: 15.11.2016.

Software testing and quallity assurance

Branimir B., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi deo procesa selekcije se svodio na casual razgovor i predstavljanje mene kao potencijalnog zaposlenog, mojih interesovanja, ambicija i ličnih vrednosti. Takođe, meni je predstavljen Execom, dostignuća, ambicije i vrednosti kompanije. Drugi deo procesa selekcije je organizovan u vidu niza testova koji su bili inteligentno iskonstruisani sa ciljem ne da bi se dobili rezultati istih, nego da bi se ispratio način razmišljanja mene kao kandidata. Testovi nisu imali rešenja niti tačne i netačne odgovore te sam bio vrlo nervozan i napet ali su se kolege iz HR-a i Test manageri pobrinuli da mi bude prijatno, opušteno i zabavno.

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Execom je nezavisan solution provider koji posluje sa internacionalnim klijentima i ima sopstveno R&D odeljenje. Njihov portfolio projekata je veoma raznolik - od satelitske komunikacije, preko automatizacije hardverskih komponenti za hemijsku i medicinsku analizu, IoT rešenja, do automatizacije audio/video koncertnih sistema.

Zaposleni u Execom-u rade u različitim domenima i svaki novi projekat je prilika da se nauči nešto novo ili da se primeni neka cutting-edge tehnologija poput razvoja mobilnih aplikacija, big data processing & analysis, generatora koda, itd. S obzirom na to da svako ima drugačiji profesionalni fokus, u Execom-u postoji unikatna i napredna kultura učenja i deljenja znanja. Njihovi IT eksperti su govornici na inostranim konferencijama, osvajači nagrada na hackathon-ima, evangelisti novih tehnologija i edukatori mlađih generacija. Pored toga, R&D odeljenje je inkubator Spin-off preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

iOS Developer

Novi Sad

Experience in Agile and its frameworks as well as knowledge of other Project Management methodologies... (pročitaj oglas)

C++ Developer

Novi Sad

if you have what it takes to thrive in a futuristic, fluid and entrepreneurial environment;if you require little oversight to be productive (no micro-management here); (pročitaj oglas)

Senior iOS Developer

Novi Sad  • Rok: 14.01.2017

Experienced in development, 2+ years, knowledge of: XCode / Objective C /Swift.... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXECOM
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 50
Datum osnivanja
22.01.1997.
PIB
101690600
Matični broj
08649588
Poslovni naziv
EXECOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija