EXECOM

Arhivirani utisci o kompaniji EXECOM

Recenzije starije od 2 godine

Software tester and quallity assurance

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ambiciozna kompanija koja je okupila mlade stručnjake iz IT sveta, koja ne pravi razlike nego spaja ljude i brine o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih. Dostupna je baza znanja koju svi konstatno dopunjuju i na samim zaposlenima je da odrede tempo njihovog progresa. Znaju kako se treba nositi sa teškim i kompleksnim projektima, cela organizacija je na visokom nivou i ja kao neko ko je vrlo kratko prisutan odgovorno tvrdim da sam napravio dobar izbor.
Zamerke kompaniji
Zamerke ću izneti ukoliko ih bude i to kad i ako potpišem ugovor o radu na neodređeno vreme. :)
preporučujem
utisak postavljen: 06.10.2016.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad sa iskusnim kolegama, knowledge sharing, dinamični projekti, opuštena i pozitivna atmosfera, briga o zaposlenima i o klijentima, mogućnost usavršavanja, napredovanja i učenja raznovrsnih tehnologija.
Zamerke kompaniji
Nemam nijednu zamerku.
preporučujem
utisak postavljen: 27.09.2016.

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Execom se pre svega brine o svojim zaposlenima. Ovo se vidi iz aktivnosti, ali i beneficija koje se organizuju (dodatno privatno zdravstveno osiguranje, fit pass, team-building aktivnosti, ...). Postoji dovoljno dobra komunikacija i prostor za sugestije i svi su pozvani da učestvuju u unapređivanju rada Execoma. Imamo sjajne stručnjake koji mogu biti dobri mentori i svako može da stvori sebi priliku da napreduje. Generalno postoji pozitivan duh u firmi, a odnos sa kolegama je lak i spontan.
Zamerke kompaniji
Execom brzo raste i, pored toga što je komunikacija dobra, mislim da postoje nedostaci u komunikaciji kulture firme ka novim zaposlenima. Oni proaktivniji će brzo prevazići to.
preporučujem
utisak postavljen: 27.09.2016.

Software Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Zanimljivi projekti. Lepi tim bildinzi. Ozbiljni klijenti. Posvećenost kvalitetu. Dosta se može naučiti od iskusnih kolega. Voće i sokovi u kuhinji. :)
Skromne plate: kao medior ili senior radićete za 15-20% iznosa koji firma fakturiše klijentima za vaše angažovanje, a kao junior za svega 10%. Vašim radom se finansira IoT startup WolkAbout od koga vi nikada nećete imati nikakve koristi. Na primer: angažovanje jednog mediora se fakturiše 40 evra na sat, dok je njegova neto plata 800-900 evra
Zamerke kompaniji
(i to 500 evra preko računa, ostatak u koverti). Zbog toga je u poslednje vreme otišao veliki broj kvalitetnih ljudi, nekoliko desetina njih, što ne potpada u normalnu fluktuaciju zaposlenih. Nekada je ovo bila najbolja firmi u NS, ali je to davna prošlost kada u IT sektoru nije bilo ozbiljne konkurencije. Pojedinci veruju da rade za najbolju i najbrže rastuću firmu ikad i ponekad s nipodaštavanjem govore o konkurenciji. Dakle, prisutna je arogancija bez pokrića i živi se od stare slave.
ne preporučujem
utisak postavljen: 18.11.2018.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces je trajao 3 nedelje. Prvo ide HR intervju koji je onako prilično opušten, upoznavanje, informacije o firmi itd. Nakon toga iduće nedelje je zakazan tehnički intervju koji se sastoji iz nekog logičnog zadatka koji se radi pola sata, pa se onda diskutuje o njemu u nastavku intervjua. Lično mišljenje da zadatak nije prilagođen poziciji za koju se aplicira i da oni to daju svima izgleda isto, niti je uopšte ugodno raditi ga pod tenzijom da li ćes i kako ga uraditi. Kažu da zadatak ne utiče kao nešto mnogo na ostatak intervjua, ali nisam tog mišljenja. Razgovor o tehničkim stvarima je bio sa jednim mlađim deckom koji je bio ok, opet sa tendencijom postavljanja pitanja malo mimo teme za koju se aplicira. To sve ukupno je trajalo oko 1h, možda malo više. Zatim kažu da će javiti rezultat do kraja nedelje, pa se ne jave, nego ih moraš podsećati da ti jave šta su odlučili da bi na kraju rekli kako je sve ok, ali ne mogu ponuditi poziciju jer nemaju projekat, a prvo su rekli da ne zapošljavaju ljude po projektu, nego da im uglavnom uvek treba ljudi. Tako da je moj opšti utisak da oni često tako rade intervjue da vide kakvih kadrova ima iako im ne treba u tom trenutku. Takođe, nisam stekao utisak da rade na nekim inovativnim stvarima.

utisak sa intervjua postavljen: 06.11.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija