O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Easy Consult HR Solution d.o.o. Beograd logo

Easy Consult HR Solution d.o.o. Beograd

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Easy Consult HR Solutions je srpska filijala nemačke kompanije Easy Consult Personaldienstleistungen LLC, sa sedištem u Frankfurtu na Majni.

Obe kompanije su članice Easy Consult Group, koja trenutno vodi 7 filijala u 4 zemlje. Easy Consult Group trenutno zapošljava skoro 100 visoko kvalifikovanih stručnjaka za regrutovanje, koji govore više jezika, i autsorsuje skoro 1.000 zaposlenih. Naši klijenti su mala i srednja preduzeća, kao i multinacionalne korporacije iz različitih privrednih grana.

Imamo bazu talenata sa od više od 80.000 kvalifikovanih stručnjaka iz različitih sektora i više od 60.000 frilensera iz IT oblasti i inženjeringa. Easy Consult Group je osnovana 2004. godine, a od 2010. do danas udvostručuje broj zaposlenih, kao i prihode na godišnjem nivou. Prateći opštu globalizaciju, kao i međunarodni trend migracije, prethodnih godina smo postavili cilj da ih podržavamo, i da usluge koje primarno pružamo – zapošljavanje, posebno IT stručnjaka i tehničkih direktora i menadžera, i usluge lizinga i autsorsinga - internacionalizujemo i da ponude proširimo po Evropi

APR

Broj Zaposlenih

1-10

Profit i Prihod

Kontakt