Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

100 Victoria Street, London, Velika Britanija
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 501-1,000


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ebury je kompanija za finansijske usluge, specijalizovana za međunarodna rešenja za upravljanje gotovinom, uključujući prekogranična plaćanja, upravljanje deviznim rizikom i poslovne pozajmice. Njihova jedinstvena ponuda proizvoda pomaže preduzećima da ubrzaju i pojednostave međunarodne finansije. Pružaju stručnost i odličnu korisničku uslugu, obično rezervisanu za najveće klijente banke, uz njihovu inovativnu tehnologiju i mogućnosti bez premca. Njihova misija je da međunarodne finansije učine jednostavnim i dostupnim svim preduzećima. Bez obzira da li ste međunarodni trgovac, NVO, platforma za e-trgovinu ili vlasnik malog preduzeća, njihova rešenja su stvorena da stvore besprekoran međunarodni proces finansiranja. Hiljade kompanija širom sveta trguju brže i pametnije koristeći Ebury-jeve usluge.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Ebury sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška