Eipix entertainment d.o.o.

Arhivirani utisci o kompaniji Eipix entertainment d.o.o.

Recenzije starije od 2 godine

Game Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Iscimali me da putujem 300km i 7 sati da bih došao na intervju u 11h da bi mi potom rekli da ću na tehnički ispit morati da dođem drugi put. Onda su me mrtvog umornog šetali po celoj zgradi i pokazali mi gde oni prave smoothie pa me onda još malo šetali stepenicama jer sala za intervju nije bila slobodna. Kada smo seli da pričamo jedna polovina razgovora je bio psiho test gde su proveravali da li sam spreman na robovlasnički sistem, a druga je bila o mojim prethodnim (lošim) iskustvima i manama. U suštini, nisu ni pokušali da pitaju šta mogu da doprinesem timu. Na kraju sam dobio mail da trenutno ne zadovoljavam uslove za sledeći krug selekcije bez ikakvog feedbacka.

utisak sa intervjua postavljen: 29.01.2018.

Gameplay Programer

Nemanja S., Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Aplicirao putem njihovog sajta i već sledećeg dana me kontaktirala prijatna devojka iz HR-a. Poslala mi je da potpišem i skeniram (kao i da pošaljem original poštom) Ugovor o poverljivosti. U roku od 2 dana me je ponovo kontaktirala da me pita kada MENI odgovara da radim test OD KUĆE. Dakle, nisam morao da se maltretiram da idem kod njih. Dogovorili smo se za termin i tačno tog dana u 18h sam dobio mejl u kojem je bio link ka fajlu koji treba da skinem u kojem se nalazio test. Imao sam na raspolaganju 5 radnih dana da ga završim. Na moju žalost nisam primljen, što je isključivo moja greška jer nisam upoznat sa skriptnim jezicima koji se traže kod njih. I pored toga svega - dama iz njihovog HR-a mi je poslala mejl gde mi se zahvaljuje (kao da sam ja učinio nešto za njih, a ne obrnuto) na izdvojenom vremenu i interesovanju za rad u Eipix Entertainmentu, kao i sledeće (kopirano iz mejla) "Ohrabrujemo Vas i da ubuduće nastavite da pratite naše konkurse za zapošljavanje.". Drage dame i gospodo iz Eipixa - i te kako ću da uradim to, ali ću prethodno da sednem i da naučim JS i PHP, kako bih zaslužio da radim kod Vas, jer pored ovako ljubaznog osoblja manje ne zaslužujete od mene - samo više. Pročitao sam prethodne komentare koji su ostavljeni pre godinu i dve dana i stičem utisak da su u Eipixu radili na tome da unaprede komunikaciju sa kandidatima za posao što je dočekalo mene da se oduševim njihovim radom. Stvarno bi bilo lepo raditi kod njih ali prethodno moram ja da poradim na svom znanju. :(

utisak sa intervjua postavljen: 29.09.2017.

Junior Scripter

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
odbio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Klasika sa HR departmanom, prelak test.

utisak sa intervjua postavljen: 24.07.2016.

Programer za igrice

Zoran V.
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Pozvali nas na prezentaciju. Prikazali nam neki klip vezano za to kako izgleda rad u njihovoj firmi. Zatim nam je rečeno da pošaljemo CV-jeve i propratno pismo na mail. Propratno pismo je trebalo biti neobavezno, sa opisom šta se zna u vezi izrade igrica (programiranje, dizajniranje i sl). Nisam uopšte dobio povratnu informaciju o tome da li sam primljen. Zvao sam i telefonom, rečeno mi da se još ne zna ništa o tome. Na kraju sam i prestao da se interesujem.

utisak sa intervjua postavljen: 06.06.2016.

Level game designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Konkurisao sam preko maila, odgovor sam brzo dobio, otišao na razgovor. Prvo su me sproveli da vidim celu firmu (imao sam utisak kao da sam već primljen). Razgovor je bio opušten i korektan.
Pitanja sa intervjua
  • Prethodno iskustvo, alate koje znam, zašto bih voleo da radim u njihovoj kompaniji i slična pitanja.

utisak sa intervjua postavljen: 09.06.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija