Elcom d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

“Elcom“ je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1994. godine. Trenutno raspolaže kreativnim timom specijalista iz oblasti elektronike, telekomunikacija, programiranja i saobraćaja. Osnovna poslovna orijentacija preduzeća su razvoj, projektovanje, proizvodnja, instalisanje i održavanje napredne procesne i komunikacione tehnologije zasnovane na elektronici.

Poslednjih godina razvojni i proizvodni programi “Elcom“-a usmereni su na komponente i integrisane sisteme svetlosne signalizacije u saobraćaju, detektorsko upravljanje saobraćajnim procesima, daljinsku kontrolu uređaja i opreme putem žične i bežične komunikacije, upravljački softver, primenu LED i video tehnologije u okviru ITS (Intelligent Transport Systems) aplikacija itd.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Software Engineer

Beograd  • Rok: 24.10.2017

5 or more years of experience. Strong knowledge of Core Java, Java web services, J2EE frameworks, Spring-MVC, Spring-OAuth, MySQL, JQuery, JBoss EAP or Apache Tomcat... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELCOM DOO BEOGRAD
Adresa
Sinjska 41H, Beograd
Datum osnivanja
09.12.1992.
PIB
101821850
Matični broj
06435815
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA RAZVOJ I PROIZVODNJU TELEKOMUNIKACIONE OPREME ELCOM DOO, BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boško Leković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija