Elcom d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Sinjska 41H, 11000 Beograd, Srbija


2 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 101821850
Matični broj: 06435815
Predstavništvo u Srbiji: Sinjska 41H, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

“Elcom“ je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1994. godine. Trenutno raspolaže kreativnim timom specijalista iz oblasti elektronike, telekomunikacija, programiranja i saobraćaja. Osnovna poslovna orijentacija preduzeća su razvoj, projektovanje, proizvodnja, instalisanje i održavanje napredne procesne i komunikacione tehnologije zasnovane na elektronici.

Poslednjih godina razvojni i proizvodni programi “Elcom“-a usmereni su na komponente i integrisane sisteme svetlosne signalizacije u saobraćaju, detektorsko upravljanje saobraćajnim procesima, daljinsku kontrolu uređaja i opreme putem žične i bežične komunikacije, upravljački softver, primenu LED i video tehnologije u okviru ITS (Intelligent Transport Systems) aplikacija itd.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Elcom d.o.o.

Junior softver programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
U prvom krugu odlazi se u njihove kancelarije i radi test na papiru. U pitanju je bilo 1-3 pitanja iz vise jezika i tehnologija (C/C++, Javascript, PHP, CSS, SQL) kao i engleski jezik (3 pitanja iz vremena), ali i pitanja o tome da ocenite svoja znanja na skali od 1 do 5 kao i da napisete zeljenu platu i kako jos mozete da doprinesete firmi. Nakon tog kruga ukoliko su zadovoljni zovu telefonom i zakazuju drugi krug razgovora u kojem nema bilo kakvih tehnickih pitanja vec samo razgovor o vama, o firmi, hipoteticka pitanja o tome sta bi ste vi menjali u saobracaju. Intervjueri su bili jako nespremni kao da nikada nisu nikog intervjuisali jer nisu imali spremna pitanja vec posle par osnovnih po nekoliko puta naglas razgovarali "sta jos mozemo da pitamo" kao i "ajde sad ti pitaj nesto", "ne znam ja, pitaj ti". Nakon drugog kruga rekli su da cemo se u svakom slucaju cuti i da postoji i treci krug. Nakon 2 nedelje poslao sam follow up email na sta nisu ni odgovorili pa stoga i jako losa ocena. Na pitanja koja od ovih tehnologija zapravo je za poziciju i posao, rekli su da intervjuisu za sve pa se radi sve po malo kako kad.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ELCOM DOO BEOGRAD
Adresa
Sinjska 41H, Beograd
Datum osnivanja
09.12.1992.
PIB
101821850
Matični broj
06435815
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA RAZVOJ I PROIZVODNJU TELEKOMUNIKACIONE OPREME ELCOM DOO, BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boško Leković - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Elcom d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška