O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Elektronapon d.o.o logo

Elektronapon d.o.o

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica Majšanski put 155, osnovano je 2008. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je prodaja svih vrsta električnih kablova. Vremenom se pokazala potreba i za prodajom elektromaterijala. Nudimo kvalitetne proizvode domaćih i inostranih proizvođača kablova i elektromaterijala. Sarađujemo sa fabrikama iz Srbije i Evropske unije.
Uvoznici smo brendova: AVIDE, ENTAC, AGFAPHOTO, ETI, COMMEL, MIVIKO i WIHA. Distributeri smo i svih značajnih brendova u Srbiji. Svi naši proizvodi odgovaraju srpskim standardima, a posedujemo i sertifikate EU.
Elektronapon d.o.o. se nalazi na površini od 14.000 m2 i raspolaže sa savremenim poslovnim i skladišnim prostorom od 3900 m2. U sklopu poslovnog objekta nalazi se i maloprodaja sa izložbenim prostorom od 40m2
Cenovnik i asortiman proizvoda u veleprodaji možete pogledati na našem sajtu. Na osnovu ovog cenovnika, u zavisnosti od vrednosti kupovine, stičete određeni rabat koji se određuje za svakog kupca posebno.
Naši kupci su maloprodaje , veleprodaje, izvođači radova, elektrodistribucija, javna preduzeća i industrija.
Raspolažemo i sa voznim parkom od 12 vozila i isporučujemo robu kupcima svakodnevno.
Posedujemo i značajne zalihe instalacionih i energetskih kablova-provodnika i elektromaterijala kako bi u najkraćem roku i najkvalitetnije udovoljili zahtevima naših cenjenih kupaca.
Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.
Elektronapon,vaš pouzdani partner!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt