Elita - cop d.o.o.

Elita - cop d.o.o.

Kontakt

Adresa Ugrinovački put 27, 11283 Zemun - Altina, Srbija
PIB 101541747
MB 17373285
Predstavništvo Ugrinovački put 27, 11283 Zemun - Altina, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Privredno društvo „ ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna.

Pouzdana građevinska kompanija koja ima kapacitete za najveće izazove u savremenom građevinarstvu, u celokupnom procesu izgradnje svih vrstaobjekata. Izvođač koji se prvi pojavljuje na lokaciji, prati investitora i izvodi radove do kraja izgradnje.

Tehnički je opremljena i poseduje stručne kapacitete i iskustvo za izvođenje radova u svim fazama izvođenja objekata visokogradnje, industrijskih hala, magacina i poslovnih objekata. Samostalno izvodi zemljane radove, obezbeđenje građevinske jame šipovima, dijafragmama i čeličnim talpama, izradu osnovne konstrukcije i spoljno uređenje saobraćajnice, aerodrome, autoputeve. Pod nadzorom inženjering tima angažuje pouzdane poslovne partnere za završne i zanatske radove.

-Poseduje značajno iskustvo i sopstvenim kapacitetima uspešno izvodi radove niskogradnje: iskop, nasipanje, izradu nosećih slojeva i asfaltiranje.
-Investitorima i izvođačima nudi spravljanje, isporuku na gradilište, horizontalni i vertikalni transport i ugrađivanje svih vrsta betona.
-Iz sopstvenog savremeno opremljenog armiračkog pogona kupcima isporučuje obrađenu armaturu svih oblika i gotove armaturne koševe za armiranje šipova.
-Za radove montaže, demontaže, horizontalnog i vertikalnog transporta poseduje moćnu, savremenu i jedinstvenu mehanizaciju kojom upravljaju iskusni operateri.
-Koordinaciju izvođenja radova u svim fazama organizuju timovi stručnjaka građevinske, arhitektonske, geodetske, mašinske, rudarske i saobraćajne struke.

Poštovani prijatelji, ukoliko ste investitor ili izvođač, a potreban Vam je pouzdan poslovni partner za uspešnu realizaciju Vaših projekata, na raspolaganju Vam je Elita-cop d.o.o. Slobodno nas kontaktirajte, rado prihvatamo svaki poziv. Spremnost kompanije da prihvati sve vrste zahteva potvrđuju uspešno realizovani projekti i niz zadovoljnih klijenata.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ELITA-COP
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA INŽENJERING, MARKETING, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU ELITA-COP DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 4120 - Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Ugrinovački put 27, 11283 Zemun - Altina, Srbija
Datum osnivanja 12.02.2002.
PIB 101541747
MB 17373285
Zakonski zastupnici
Vese Romić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu