Elixir Zorka - Mineralna Đubriva d.o.o.

Elixir Zorka - Mineralna Đubriva d.o.o.

Kontakt

Adresa Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Srbija ; Bulevar oslobođenja 79, 21000 Novi Sad, Srbija
PIB 106257426
MB 20564849
Predstavništvo Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Prepoznajući značaj proizvodnje mineralnog đubriva kao i sveukupni razvojni potencijal ove grane hemijske industrije, 2011. godine Elixir Group je privatizovala fabriku Zorka Mineralna đubriva i inkorporirala je u okviru svog poslovnog sistema pod nazivom Elixir Zorka.

Uz investiciju od 38,5 miliona evra, izgrađena je nova fabrika uz revitalizaciju svih postojećih rezervoara za skladištenje tečnih hemikalija i prateće infrastrukture.

Proizvodnja Elixir Zorke obuhvata različite formulacije kompleksnih mineralnih đubriva najvišeg kvaliteta, sa visokom koncetracijom hranljivih materija, ujednačenom granulacijom i visokom vodotopivošću u zemljištu. Ova mineralna đubriva strogo kontrolisanog kvaliteta u potpunosti ispunjavaju potrebe biljnih kultura za svim elementima, bez obzira na specifičnosti useva, biljne proizvodnje ili razlike u kvalitetu zemljišta.

Od samog početka Elixir Zorka posvećuje posebnu pažnju potrebama poljoprivrednika, zajedno sa dubokim poznavanjem tržišta, i to je ono što razlikuje Elixir Zorku u odnosu na konkurenciju. Rešenja i đubriva Elixir Zorke su dizajnirani da poboljšaju ishranu biljaka, povećaju efikasnost primene i profit u proizvodnji, dok sa druge strane minimalizuje štetne uticaje na životnu sredinu.

Početak rada šabačke fabrike, koja je naziv dobila po supruzi kralja Petra Prvog Karađorđevića (najstarijoj ćerki crnogorskog knjaza i potonjeg kralja Nikole Petrovića), na Mitrovdan, 8. novembra 1938. godine, ozvaničio je tadašnji predsednik vlade Kraljevine Jugoslavije dr Milan Stojadinović. Od prvog pogona sumporne kiseline pa sve do početka raspada SFRJ, „Zorka” je bila sinonim za industrijski razvoj Šapca.

Kao vodeći proizvođač kompleksnih mineralnih đubriva u jugoistočnoj Evropi, Elixir Zorka proizvodi i distribuira preko 350.000 t različitih formulacija NP, PK i NPK đubriva na godišnjem nivou.
Elixir Zorka je apsolutni lider u proizvodnji i prodaji kompleksnih mineralnih đubriva na domaćem tržištu, sa tržišnim učešćem od oko 50%. Veliki deo proizvoda plasira se na tržišta u regionu, a strateški plan je da se đubriva još intenzivnije plasiraju na globalno tržište. Momentalno se izvozi u preko 70 država sveta a brend Elixir Zorke polako postaje globalno prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu kompleksnih mineralnih đubriva.

Elixir Zorka usmerena je na konstantne inovacije i primenu najnovijih tehnologija u oblasti mineralnih đubriva sa ciljem da svojim kupcima obezbedi proizvode vrhunskog kvaliteta.
Ključni zadatak je stvoriti optimalna rešenja za poljoprivrednike širom sveta oslanjajući se na duboko poznavanje njihovih zahteva. Stoga je moto kompanije: Elixir Zorka – Dobro za zemlju!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ELIXIR ZORKA - MINERALNA ĐUBRIVA
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU MINERALNIH ĐUBRIVA ELIXIR ZORKA - MINERALNA ĐUBRIVA DOO ŠABAC
Delatnost kompanije 2015 - Proizvodnja veštačkih đubriva i azotnih jedinjenja
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Srbija
Datum osnivanja 25.08.2009.
PIB 106257426
MB 20564849
Zakonski zastupnici
Stefan Komazec - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu