O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Elrad Serbia d.o.o. logo

Elrad Serbia d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Elrad Grupa ima više od 25 godina iskustva u proizvodnji elektronika. Zajedno sa našim kupcima učestvujemo u nekim, ili u svim fazama procesa razvoja elektronskih sklopova, što rezultira masovnom proizvodnjom ovih sklopova ili potpuno sastavljenim proizvodima. U svemu što radimo, fokusiramo se na kvalitet, efikasnost da smanjimo bazu troškova naših proizvoda, kao i na blagovremenu isporuku. Stalnim pružanjem sveobuhvatne i profesionalne podrške, kao i uloženim trudom da budemo fleksibilni partneri renomiranim kupcima širom sveta, stvaramo vrednost koja doprinosi rastu broja naših kupaca. Dugogodišnji, lojalan odnos koji smo izgradili sa kupcima je potvrda našeg poslovnog pristupa koji je orijentisan ka klijentima. Elrad Grupa privlači nove poslovne partnere u svim tržišnim sektorima u kojima poslujemo, što dokazuje našu sposobnost da se brzo prilagodimo promenljivim zahtevima i potrebama kupaca i pažljivo pratimo tehnološke inovacije dinamikom kojom se one pojavljuju. Stalnim poboljšanjem proizvodnih procesa, kombinacijom znanja i brzog širenja inženjerskih i razvojnih mogućnosti, Elrad Grupa je uspešno proširila svoje poslovanje na tri kontinenta (Evropa, Azija i Amerika).

Inovativna, pouzdana i globalna, osnovana 1996. godine.

 

VIZIJA


Elrad Grupa jeste, i uvek će ostati, finansijski nezavisna kompanija koja obezbeđuje svoju budućnost fokusiranjem na potrebe svojih kupaca, zaposlenih i društva u kome posluje. Da bi osigurali svoju budućnost i da bi ostali uspešni, uvek razmišljamo na nove, inovativne načine, dok isporučujemo ono što obećamo i garantujemo najbolji mogući kvalitet u svemu što radimo. Poverenje, pravednost, otvorena komunikacija, odgovornost i pouzdanost će uvek ostati osnovni principi naše kompanije.

 

MISIJA


Elrad Grupu kupci treba da vide kao prvu kojoj će se obratiti i kao svetski priznatu referentnu tačku za razvoj i proizvodnju elektronskih / elektromehaničkih sklopova i proizvoda. Da bi postali, i ostali, preferirani partner i prvi izbor naših kupaca, mi stalno težimo da postižemo izvrsnost u onome što radimo. Stvaranje pozitivnih iskustava sa kupcima je naš najveći prioritet, kao i istovremeno praćenje onoga šta je dobro za kompaniju. Težimo kontinuiranom profesionalnom usavršavanju naših zaposlenih, povećanju znanja i unapređenju tehnologija i procesa. Posvećeni smo društveno odgovornom ponašanju i gledamo na to kao na investiciju u osiguravanje budućeg uspeha. Stoga, ulažemo u obnovljive izvore i stalno tražimo mogućnosti za smanjenje našeg karbonskog otiska, emisije vazduha i vode.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

29. Novembra bb, 16210 Vlasotince, Srbija
+381 0 16 230 600