O kompaniji
26
Iskustva
7
Plate
Poslovi
EMAKINA.RS logo

EMAKINA.RS

4.8

O nama

Ko je Emakina.RS?

Kompaniju Emakina.RS sačinjava tim stručnjaka zadužen za izradu, održavanje i rad veb-aplikacija na različitim platformama. Najviše se fokusiramo na JavaScript, .NET, Kubernetes, Microservices, PHP, Salesforce, Azure, AWS.

Spektar naših pozicija je šarolik i ne obuhvata samo inženjerske profile, već posedujemo i Business Analyst tim, QA tim, kao i tim Project Manager-a, dizajnera i mnogih drugih.

Na čemu radimo?

Naši projekti su usmereni na kreiranje i održavanje e-prodavnica za svetski poznate brendove kao što su Ecco, Intersport, Rituals, Omron, Stockmann, HEMA, KitchenAid, Bugaboo, Honda, Audi, Bavaria, Barilla, BNP Paribas Cardif, Leffe, Visit Qatar, Visit Brussels, Wolford, i mnoge druge.

Sa kim radimo?

Naše kolege iz Novog Sada i Beograda rade u internacionalnim timovima sa kolegama sa čak 4 kontinenta. Emakina broji više od 1.250 eksperata u 26 kancelarija i 20 država širom planete. 

Koja je naša misija?

Naš snažan rast potvrđuje dugoročnu ambiciju Emakina grupacije da postane jedna od 5 vodećih interaktivnih agencija u Evropi.

Koja je tajna uspeha Emakina.RS?

Naš uspeh leži u zadovoljstvu naših kolega. 

Zato smo prepoznati od strane platforme Infostud Poslovi kao druga među “Top 10 kompanija kojima su ljudi na prvom mestu” u 2021. godini. 

Usavršavanje tehničkih i netehničkih veština naših kolega ne prestaje zahvaljujući radionicama, konferencijama i različitim događajima na kojima delimo znanje i iskustvo, ali takođe ne prestaje ni dobra atmosfera.

Naše kolege imaju priliku da se bolje upoznaju na raznim timskim aktivnostima, happy hour druženjima nakon posla i putovanjima, a takođe i da učine nešto dobro za svoju zajednicu učestvovanjem u društveno odgovornim projektima.

Nekima je Emakina.RS prva stanica nakon studija, neki su došli u naš tim nakon višegodišnjeg iskustva, ali svi su tu kako bi zajedno negovali vrednosti Emakina.RS: kvalitet, timski rad, ispunjenost, odgovornost i poverenje.

U našem timu uvek ima mesta za još talentovanih i proaktivnih kolega i zato bismo voleli da te upoznamo! Predstavi nam se ili pitaj sve što te zanima na jobs@emakina.rs. #BetterTogether

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Novosadskog sajma 2, 2nd floor 21000 Novi Sad – Serbia
+381 (0)21 6616557