O kompaniji
120
Iskustva
66
Plate
Poslovi
Endava logo

Endava

4

O nama

Više od dve decenije koristimo tehnologiju kako bismo pokrenuli značajne promene. Kombinovanjem inženjeringa, stručnosti u industriji i razmišljanja usredsređenog na ljude, konsultujemo se i sarađujemo sa našim klijentima kako bismo kreirali tehnološka rešenja koja pokreću inovacije i transformišu preduzeća. Radeći rame uz rame sa vodećim brendovima, gradimo strategije, proizvode i rešenja prilagođene jedinstvenim potrebama, bez obzira na industriju, region ili obim. Od ideje do proizvodnje, podržavamo naše klijente kroz svaki korak njihovog puta digitalne transformacije, kreirajući dinamične platforme i inteligentna digitalna iskustva u različitim industrijama.

U Srbiji smo prisutni od 2015. godine, kada smo priču o uspehu započeli u prestonici. Nekoliko godina kasnije, naš tim je značajno veći i decentralizovaniji, pa su Endavini stručnjaci raspoređeni u kancelarijama širom zemlje, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu.

Iako smo lokacijski vezani za Srbiju, naši ljudi, kroz rad u kroslokacijskim timovima, mogu da rade na projektima i sa klijentima iz bilo kog dela sveta.

I dok naši zaposleni rade na izazovnim projektima za neke od industrijskih lidera u oblastima u kojima posluju, njihov progres je jedan od najvažnijih projekata kompanije. Napredak i individualne potrebe svakog pojedinca prate se kroz Sistem za razvoj karijere.

Osim potrebnih tehničkih obuka i treninga, organizujemo interno deljenje znanja kroz radionice i sesije, a naši zaposleni imaju mogućnost da usavršavaju engleski jezik, koriste online kurseve na internoj platformi Endava University, nadograđuju svoje znanje uz besplatno koriščenje platformi O’Reilly, Coursera, Udemy, Frontend Masters, Pluralsight, ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije i druge stručne događaje. Trudimo se da obezbedimo dovoljno mogućnosti kako za lični, tako i za karijerni razvoj.

Dobra radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da pružimo inspirativno radno okruženje. Osim savremeno uređenih kancelarija, za fizičko i mentalno opuštanje na raspolaganju su game room-ovi i biblioteka, a u ponudi su i različite sportske aktivnosti.

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

Ukoliko poslodavac ima oznaku VRH TOP 10, to znači da se nalazi u 10 najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i pozicioniran je na jednom od 4. do 10. mesta na konačnoj listi najpoželjnijih IT poslodavaca po izboru kandidata.

Tech stack

C++ uvc Kotlin Java Aprache Kafka RabbitMQ Jaspersoft Manual Automated Perfomance Selenium Appium REST - assured Cypress Groovy TypaScript TCL pytest SaaS Microsoft Dynamics AX VDHL OOP VHDL Specman HTTP DNS TCP/IP SNMP Java EE IPS Proxy Magento Visual basic Ruby on Rails Laravel Tag tag 3G ReactJS

Beneficije

Obuke, konferencije

Domaće I međunarodne konferencije

Timska druženja

Timska druženja

Sport i rekreacija

Termini za sport I rekreaciju

Nagrade, bonusi, pokloni

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

• Program za razvoj karijere
• Tehnički I Soft Skills treninzi
• Radionice i online platforme za učenje
• Časovi engleskog jezika
• Biblioteka

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Zabavni sadržaj

Game room

Porodica i roditeljstvo

100% plaćeno porodiljsko odsustvo

Zdravlje

Wellbeing program

Rad od kuće

Hibridni model rada

Proces selekcije

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt