O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

ENEL PS od osnivanja 1995. godine našim klijentima pomaže da održe kontinuitet poslovanja putem stabilnih sistema besprekidnog napajanja. Danas smo dospeli na poziciju gotovo nezaobilaznog partnera za data centre u Srbiji i ostalim tržištima na kojima nastupamo.

Naš tim stalno raste. Trenutno smo ponosni na 90 izuzetno kvalifikovanih zaposlenih, koji neprestano uče i održavaju korak sa najnovijim dešavanjima u našoj oblasti poslovanja. Svi zajedno stalno podižemo standard proizvoda i usluga koje su Vam na raspolaganju.

Naši klijenti su nas odabrali jer nudimo:

  • Visok nivo stručnosti prilikom odabira proizvoda i izrade rešenja;
  • Sisteme i proizvode prilagođene Vašem budžetu i poslovnom razvoju;
  • Više varijanti rešenja u pogledu koncepta, nivoa pouzdanosti i energetske efikasnosti
  • Fleksibilno finansiranje Vašeg projekta;
  • Servisnu podršku i nadzorni centar dostupan 24 sata dnevno svakog dana u godini.

Pažljivo smo odabrali naše partnere. Svaki od njih se u svojoj oblasti svrstava među vrhunske proizvođače na svetskom nivou u pogledu inovacija i kvaliteta: APC by Schneider Electric, Alpha Technologies, CE+T, Elcos, Enatel, EnerSys, Gustav Klein, Power-One, Reichle & De-Massari, RZ-Products, Schneider Electric, Uniflair i ZPAS.

Teritorijalna prisutnost

ENEL PS nudi pun spektar svojih usluga i rešenja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U ostalim zemljama prisutni smo kroz izradu projekata data centara, procene lokacija, pojedinačne prodaje proizvoda i slično.

APR

Broj Zaposlenih

51-200

Profit i Prihod

Kontakt

Zelengorska 1G, 11070 Beograd, Srbija