O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Enel PS d.o.o. logo

Enel PS d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ENEL PS od osnivanja 1995. godine našim klijentima pomaže da održe kontinuitet poslovanja putem stabilnih sistema besprekidnog napajanja. Danas smo dospeli na poziciju gotovo nezaobilaznog partnera za data centre u Srbiji i ostalim tržištima na kojima nastupamo.

Naš tim stalno raste. Trenutno smo ponosni na 90 izuzetno kvalifikovanih zaposlenih, koji neprestano uče i održavaju korak sa najnovijim dešavanjima u našoj oblasti poslovanja. Svi zajedno stalno podižemo standard proizvoda i usluga koje su Vam na raspolaganju.

Naši klijenti su nas odabrali jer nudimo:

Visok nivo stručnosti prilikom odabira proizvoda i izrade rešenja; Sisteme i proizvode prilagođene Vašem budžetu i poslovnom razvoju; Više varijanti rešenja u pogledu koncepta, nivoa pouzdanosti i energetske efikasnosti Fleksibilno finansiranje Vašeg projekta; Servisnu podršku i nadzorni centar dostupan 24 sata dnevno svakog dana u godini.

Pažljivo smo odabrali naše partnere. Svaki od njih se u svojoj oblasti svrstava među vrhunske proizvođače na svetskom nivou u pogledu inovacija i kvaliteta: APC by Schneider Electric, Alpha Technologies, CE+T, Elcos, Enatel, EnerSys, Gustav Klein, Power-One, Reichle & De-Massari, RZ-Products, Schneider Electric, Uniflair i ZPAS.

Teritorijalna prisutnost

ENEL PS nudi pun spektar svojih usluga i rešenja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U ostalim zemljama prisutni smo kroz izradu projekata data centara, procene lokacija, pojedinačne prodaje proizvoda i slično.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt