Enel PS d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ENEL PS od osnivanja 1995. godine našim klijentima pomaže da održe kontinuitet poslovanja putem stabilnih sistema besprekidnog napajanja. Danas smo dospeli na poziciju gotovo nezaobilaznog partnera za data centre u Srbiji i ostalim tržištima na kojima nastupamo.

Naš tim stalno raste. Trenutno smo ponosni na 90 izuzetno kvalifikovanih zaposlenih, koji neprestano uče i održavaju korak sa najnovijim dešavanjima u našoj oblasti poslovanja. Svi zajedno stalno podižemo standard proizvoda i usluga koje su Vam na raspolaganju.

Naši klijenti su nas odabrali jer nudimo:

  • Visok nivo stručnosti prilikom odabira proizvoda i izrade rešenja;
  • Sisteme i proizvode prilagođene Vašem budžetu i poslovnom razvoju;
  • Više varijanti rešenja u pogledu koncepta, nivoa pouzdanosti i energetske efikasnosti
  • Fleksibilno finansiranje Vašeg projekta;
  • Servisnu podršku i nadzorni centar dostupan 24 sata dnevno svakog dana u godini.

Pažljivo smo odabrali naše partnere. Svaki od njih se u svojoj oblasti svrstava među vrhunske proizvođače na svetskom nivou u pogledu inovacija i kvaliteta: APC by Schneider Electric, Alpha Technologies, CE+T, Elcos, Enatel, EnerSys, Gustav Klein, Power-One, Reichle & De-Massari, RZ-Products, Schneider Electric, Uniflair i ZPAS.

Teritorijalna prisutnost

ENEL PS nudi pun spektar svojih usluga i rešenja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U ostalim zemljama prisutni smo kroz izradu projekata data centara, procene lokacija, pojedinačne prodaje proizvoda i slično.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ENEL PS DOO, NOVI BEOGRAD
Adresa
Zelengorska 1g, Beograd
Datum osnivanja
24.12.2001.
PIB
100822561
Matični broj
17358430
Poslovni naziv
ENEL PS DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Mihailović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija