Energize d.o.o.

Energize d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar vojvode Mišića 23/5, 11040 Beograd, Srbija
Telefon 011 4055 264
PIB 107688913
MB 20852119
Predstavništvo Bulevar vojvode Mišića 23/5, 11040 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ENERGIZE doo integriše princip sagledavanja investicije kao sopstveno ulaganje, posmatrajuću svaku investiciju kroz UKUPNE TROŠKOVE VLASNIŠTVA (TCO princip) kao obaveznu komponentu evaluacije investicije sa eksploatacionim periodom od 25 godina, pružajući klijentima najviši nivo kvaliteta opreme i usluga, inženjersko iskustvo u specifičnim oblastima i najviši nivo garancija na tržištu. ENERGIZE doo je najiskusnija kompanija u oblasti inženjeringa, dizajna i implementacije solarnih elektrana za sopstvenu potrošnju na tržištu Srbije, kroz investiciju u inženjering najboljih rešenja za ZERO FEED-IN princip u skladu sa regulativama, sa potvrdom koncepta na najvećim solarnim elektranama u Srbiji (Projekti). Ključne vrednosti kompanije su definisane našim ENERGIZE PREMIUM ADVANTAGES paketom za krajnje korisnike.

Kreativni i dobro obučen Energize tim diplomiranih inženjera elektrotehnike, posvećen je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja u oblastima Solarnih elektrana, Solarnih i hibridnih STORAGE sistema, Solarnog LED osvetljenje, Sistema punjača za elektro automobile, Sistema efikasnog industrijskog grejanja, Sistema za zaštitu proizvodnog procesa, Sistema za upravljanje energijom (Industry 4.0 standard), Industrijske energetike, Data centara, Napajanja baznih stanica, Napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, Sistema za skladištenje energije i drugih specijalizovanih oblasti.


ENERGIZE DOO je putem predstavništva kompanije prisutna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gde kroz svoja zastupništva pokriva celu teritoriju sa punom tehničkom i servisnom podrškom prema svim kupcima i kroz dodatne edukacije i treninge partnera omogućava razvoj tržišta i pozicioniranje proizvodnih brendova. Naše znanje u oblasti obnovljivih izvora energije, energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksnih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

Misija naše kompanije
Razvoj Solarne energije i Storage sistema u Srbiji i svetu je MISIJA naše kompanije, kroz pružanje edukacije, povećanje svesti o životnoj sredini i promociju društvene odgovornosti. Naša vizija je svet u kojem se osnovne potrebe za pouzdanom energijom ispunjavaju na ekološki održiv način i razvoj kompanije koja poboljšava kvalitet sredine u kojoj živimo i radimo.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ENERGIZE
Poslovni naziv ENERGIZE D.O.O. Beograd
Delatnost kompanije 7112 - Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar vojvode Mišića 23/5, 11040 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 14.08.2012.
PIB 107688913
MB 20852119
Zakonski zastupnici
Biljana Popović - Direktor
Vladimir Popović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu