O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Energize d.o.o. logo

Energize d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ENERGIZE doo integriše princip sagledavanja investicije kao sopstveno ulaganje, posmatrajuću svaku investiciju kroz UKUPNE TROŠKOVE VLASNIŠTVA (TCO princip) kao obaveznu komponentu evaluacije investicije sa eksploatacionim periodom od 25 godina, pružajući klijentima najviši nivo kvaliteta opreme i usluga, inženjersko iskustvo u specifičnim oblastima i najviši nivo garancija na tržištu. ENERGIZE doo je najiskusnija kompanija u oblasti inženjeringa, dizajna i implementacije solarnih elektrana za sopstvenu potrošnju na tržištu Srbije, kroz investiciju u inženjering najboljih rešenja za ZERO FEED-IN princip u skladu sa regulativama, sa potvrdom koncepta na najvećim solarnim elektranama u Srbiji (Projekti). Ključne vrednosti kompanije su definisane našim ENERGIZE PREMIUM ADVANTAGES paketom za krajnje korisnike.

Kreativni i dobro obučen Energize tim diplomiranih inženjera elektrotehnike, posvećen je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja u oblastima Solarnih elektrana, Solarnih i hibridnih STORAGE sistema, Solarnog LED osvetljenje, Sistema punjača za elektro automobile, Sistema efikasnog industrijskog grejanja, Sistema za zaštitu proizvodnog procesa, Sistema za upravljanje energijom (Industry 4.0 standard), Industrijske energetike, Data centara, Napajanja baznih stanica, Napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, Sistema za skladištenje energije i drugih specijalizovanih oblasti.


ENERGIZE DOO je putem predstavništva kompanije prisutna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gde kroz svoja zastupništva pokriva celu teritoriju sa punom tehničkom i servisnom podrškom prema svim kupcima i kroz dodatne edukacije i treninge partnera omogućava razvoj tržišta i pozicioniranje proizvodnih brendova. Naše znanje u oblasti obnovljivih izvora energije, energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksnih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

Misija naše kompanije
Razvoj Solarne energije i Storage sistema u Srbiji i svetu je MISIJA naše kompanije, kroz pružanje edukacije, povećanje svesti o životnoj sredini i promociju društvene odgovornosti. Naša vizija je svet u kojem se osnovne potrebe za pouzdanom energijom ispunjavaju na ekološki održiv način i razvoj kompanije koja poboljšava kvalitet sredine u kojoj živimo i radimo.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar vojvode Mišića 23/5, 11040 Beograd, Srbija
011 4055 264