Energoprojekt Energodata a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Energoprojekt Energodata je osnovana davne 1966. godine u okviru Energoprojekt grupacije, kao preduzeće za razvoj i primenu informacionih tehnologija. Danas posluje kao zavisno preduzeće, deo i članica poslovnog sistema Energoprojekt. Energodata se iz tog ranijeg perioda pamti i prepoznaje kao regionalni začetnik IT razvoja, implementacije i primene raznih poslovnih softversko-hardverskih rešenja baziranih na sopstvenim tehnologijama i resursima. 

Energodata razvija i isporučuje sistemska rešenja velikim sistemima, finansijskim institucijama i javnim upravama. Naročito interesovanje za našim uslugama i rešenjima vlada u oblasti uslužnih i finansijskih sistema - poštama i bankama gde osim usluga razvoja, implementacije i integracije zahtevnih informacionih rešenja pružamo i kompletan inženjering vezan za bankomate (usluge nabavke, prodaje, rentiranja, održavanja i njihovog servisiranja na teritoriji Srbije i Crne Gore).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ENERGOPROJEKT ENERGODATA AD BEOGRAD
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 12, Beograd
Datum osnivanja
24.11.1989.
PIB
101682144
Matični broj
07023081
Poslovni naziv
ENERGOPROJEKT ENERGODATA AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA RAZVOJ PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJU I INŽENJERING INFORMACIONIH SISTEMA, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Miloš Milinović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija