Energosoft a.d. Novi Sad


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Energosoft AD Novi Sad je akcionarsko društvo informatičkog inženjeringa, osnovano 1992. godine u Novom Sadu. Društvo se bavi projektovanjem, izradom informacionih sistema i telekomunikacionih mreža kao i implementacijom i održavanjem istih, isporukom IT opreme, obukom i SAP konsaltingom.

Energosoft AD Novi Sad trenutno ima 56 zaposlenih od čega 48 sa visokom školskom spremom, od toga jedan Doktor nauka, dva magistra, dvoje sa višom školskom spremom, 1 osoba sa V stepenom i 5 zaposlenih sa IV stepenom stručne spreme.

Preduzeće je osnovano sa ciljem da razvija informatičke tehnologije za potrebe prvenstveno velikih sistema kao što je elektrodistributivna delatnost, ali i drugih preduzeća, tako da se u našim referencama nalazi i veliki broj banaka, uspešnih privrednih subjekata i državnih organa i institucija, Naftna industrija Srbije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ENERGOSOFT
Adresa
Bulevar oslobođenja 127
Datum osnivanja
02.12.1992.
PIB
100449500
Matični broj
08471355
Poslovni naziv
ENERGOSOFT AD PRIVREDNO DRUŠTVO INFORMATIČKOG INŽENJERINGA, NOVI SAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slobodan Kvrgić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija