O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Erak Trade d.o.o. logo

Erak Trade d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Erak Trade osnovana je kao mala porodična firma 2009. godine, da bi danas, zahvaljujući širokoj paleti zadovoljnih kupaca, poslovala kao veoma uspešna kompanija. Na prvom mestu kvalitet naših proizvoda, kvalitet pruženih usluga, sve pogodnosti koje omougaćavamo našim cenjenim kupcima kao i pažljivo slušanje istih je upravo ono što nas je dovelo do mesta na kom smo danas. Naši proizvodi uvek pronađu svoj put do zadovoljnog kupca.

Naša kompanija Erak Trade d.o.o u svojoj ponudi ima etil alkohol premium kvaliteta kukuruznog porekla, a ono što nas izdavaja na tržištu jeste to što uvek imamo dostupan lager alkohola koji se nalazi u našem skladištu u ulici Viline Vode broj 47, u Beogradu.

Poznato je da etil alkohol ima veoma široku primenu u različitim industrijama. Jednako se koristi u hemijskoj, kozmetičkoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Zbog toga naši klijenti dolaze iz svih pomenutih industrija, a njihovi renomirani brendovi govore o postignutom uspehu. Zato sa ponosom ulazimo u zajedničku saradnju sa svakim od njih kako bismo ih pratili na putu uspeha i kvalitetnim sirovinama doprineli njihovom uspešnom poslovanju.

Naša kompanija isporučuje robu u cisternama na adrese klijenata koji imaju skladišne kapacitete za prihvat cele cisterne.

Posebna pogodnost koju pruža naša kompanija jeste isporuka koja se vrši u roku od 24 sata u  IBC kontejnerima koje ostavljamo pune i preuzimamo prazne od klijenata  (zamenski kontejneri).

Naš online servis za poručivanje radi 24 sata i putem sajta brzo i jednostavno možete poručiti etil alkohol po mernoj jedinici IBC kontejnera.

Za porudžbine koje nam dostavite u potrebnoj količini do 14 sati, isporučujemo narednog dana do 10 časova.

Porudžbine koje primimo posle 14 časova biće isporučene drugog radnog dana od prijema porudžbenice.

Transport kontejnera radimo sopstvenim kamionima opremljenim automatskim istovarnim rampama kao i ručnim paletnim viljuškarima, što znači da IBC kontejner sa etil alkoholom dolazi „do praga“ svakog kupca. Vaše je samo da nam otvorite vrata.

Kako bi do Vas stigao etil alkohol premium kvaliteta koji nudimo na tržištu Srbije, posebnu pažnju pridajemo i dezinfekciji IBC kontejnera u kojima se etil alkohol transportuje i skladišti. Čišćenje se odvija najnovijijm kerscher mašinama koje stvaraju vruću vodu, uz dodatne antiseptik preparate i uz korišćenje tzv. roto glave za pranje unutrašnjosti kontejnera, čime postižemo apsolutnu čistoću kontejnera. Nakon svake isporuke ovaj proces čišćenja se ponavlja.

Premium kvalitet Erak Trade etil alkohola potvđuje zvanični sertifikat, ali i svakodnevne analize, jer se iz svake cisterne obavezno uzima uzorak koji se šalje u Enološku stanicu Vršac, koja je u državnom vlasništvu i koju zakonski propisi države Srbije prepoznaju kao merodavnu.

Vaše je da nas kontaktirate i poručite robu. Sve ostalo je naša briga i zadovoljstvo!

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Ilije Garašanina 26, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 45 00 410