Erak Trade d.o.o.

Erak Trade d.o.o.

Kontakt

Adresa Ilije Garašanina 26, 11000 Beograd, Srbija
PIB 106078736
MB 20526122
Predstavništvo Ilije Garašanina 26, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija Erak Trade osnovana je kao mala porodična firma 2009. godine, da bi danas, zahvaljujući širokoj paleti zadovoljnih kupaca, poslovala kao veoma uspešna kompanija. Na prvom mestu kvalitet naših proizvoda, kvalitet pruženih usluga, sve pogodnosti koje omougaćavamo našim cenjenim kupcima kao i pažljivo slušanje istih je upravo ono što nas je dovelo do mesta na kom smo danas. Naši proizvodi uvek pronađu svoj put do zadovoljnog kupca.

Naša kompanija Erak Trade d.o.o u svojoj ponudi ima etil alkohol premium kvaliteta kukuruznog porekla, a ono što nas izdavaja na tržištu jeste to što uvek imamo dostupan lager alkohola koji se nalazi u našem skladištu u ulici Viline Vode broj 47, u Beogradu.

Poznato je da etil alkohol ima veoma široku primenu u različitim industrijama. Jednako se koristi u hemijskoj, kozmetičkoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Zbog toga naši klijenti dolaze iz svih pomenutih industrija, a njihovi renomirani brendovi govore o postignutom uspehu. Zato sa ponosom ulazimo u zajedničku saradnju sa svakim od njih kako bismo ih pratili na putu uspeha i kvalitetnim sirovinama doprineli njihovom uspešnom poslovanju.

Naša kompanija isporučuje robu u cisternama na adrese klijenata koji imaju skladišne kapacitete za prihvat cele cisterne.

Posebna pogodnost koju pruža naša kompanija jeste isporuka koja se vrši u roku od 24 sata u  IBC kontejnerima koje ostavljamo pune i preuzimamo prazne od klijenata  (zamenski kontejneri).

Naš online servis za poručivanje radi 24 sata i putem sajta brzo i jednostavno možete poručiti etil alkohol po mernoj jedinici IBC kontejnera.

Za porudžbine koje nam dostavite u potrebnoj količini do 14 sati, isporučujemo narednog dana do 10 časova.

Porudžbine koje primimo posle 14 časova biće isporučene drugog radnog dana od prijema porudžbenice.

Transport kontejnera radimo sopstvenim kamionima opremljenim automatskim istovarnim rampama kao i ručnim paletnim viljuškarima, što znači da IBC kontejner sa etil alkoholom dolazi „do praga“ svakog kupca. Vaše je samo da nam otvorite vrata.

Kako bi do Vas stigao etil alkohol premium kvaliteta koji nudimo na tržištu Srbije, posebnu pažnju pridajemo i dezinfekciji IBC kontejnera u kojima se etil alkohol transportuje i skladišti. Čišćenje se odvija najnovijijm kerscher mašinama koje stvaraju vruću vodu, uz dodatne antiseptik preparate i uz korišćenje tzv. roto glave za pranje unutrašnjosti kontejnera, čime postižemo apsolutnu čistoću kontejnera. Nakon svake isporuke ovaj proces čišćenja se ponavlja.

Premium kvalitet Erak Trade etil alkohola potvđuje zvanični sertifikat, ali i svakodnevne analize, jer se iz svake cisterne obavezno uzima uzorak koji se šalje u Enološku stanicu Vršac, koja je u državnom vlasništvu i koju zakonski propisi države Srbije prepoznaju kao merodavnu.

Vaše je da nas kontaktirate i poručite robu. Sve ostalo je naša briga i zadovoljstvo!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ERAK TRADE
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA PROMET ERAK TRADE DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Ilije Garašanina 26, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 14.04.2009.
PIB 106078736
MB 20526122
Zakonski zastupnici
Dušan Eraković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu