Ernst & Young d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama. Njihovih 167 hiljada zaposlenih širom sveta dele zajedničke vrednosti i osnovna uverenja kompanije. Veruju da sve što rade – svaka revizija, svaka poreska ili savetodavna usluga, svaka interakcija sa klijentima ili kolegama, doprinosi građenju boljeg poslovnog okruženja. Globalno posmatrano, posluju po zajedničkim profesionalnim i etičkim standardima.

EY Beograd je sastavni deo Centralne i Jugoistočne Evrope, jednog od regiona na teritoriji Evrope, Bliskog Istoka, Indije i Afrike osnovanog 2008. godine, koja broji 5.000 zaposlenih i ujedinjuje njihove operacije u 21 zemlji iz regiona. EY Beograd je osnovan 1997. godine, spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a, i nalazi se među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga revizije i savetovanja u Srbiji. Imaju bogato iskustvo u pružanju različitih vrsta usluga iz raznih oblasti i sektora. Sa više od 140 vrhunskih profesionalaca, a među njima i četvoro partnera, EY Beograd ima veštine i iskustvo neophodno za pružanje revizorskih, poreskih, savetodavnih, transakcionih i računovodstvenih usluga visokog kvaliteta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PREDUZEĆE ZA REVIZIJU ERNST & YOUNG
Adresa
Španskih boraca 3
Datum osnivanja
18.09.1996.
PIB
101824091
Matični broj
17155270
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA REVIZIJU ERNST & YOUNG DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6920 Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stephen James Fish - Direktor
Olivera Andrijašević - Direktor
Ivan Rakić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija