Erste Bank a.d. Novi Sad

#verujusebe

Kontakt

Bulevar oslobođenja 5, Novi Sad

O nama

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo „Banka prvog izbora" za naše klijente i zaposlene. Aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti lokalne zajednice i društva u celini što čini naš posao dugoročno stabilnim i održivim. Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom više od 200 godina.

Jedan od ciljeva kojem težimo je da postanemo vodeća Banka u Srbiji koja klijentima pruža najbolju moguću uslugu i finansijsku podršku. Trenutno smo na putu digitalne transformacije kako bismo još adekvatnije i efikasnije odgovorili na finansijske potrebe i sadašnjih i budućih klijenata i pružili im najbolje korisničko iskustvo.

Prateći promene na tržištu i specifične potrebe zajednica kojima pružamo naše usluge, naši zaposleni, kao naš najvažniji resurs, imaju pristup najkvalitetnijim programima obuka koje se mogu naći u Srbiji, a često imamo predavače i trenere i iz inostranih renomiranih institucija i konsultantskih kompanija. I Erste Grupa a i naša Banka akcenat stavljaju na obuku i razvoj zaposlenih sa najviše potencijala za napredovanje kroz nekoliko različitih programa - od programa za razvoj pripravnika preko programa za razvoj stručnjaka, srednjih i viših menadžera. Učesnici ovih programa imaju priliku da se upoznaju sa radom u različitim bankama Erste Grupe, slušaju eminentne predavače, individualno rade sa mentorima, prošire svoja znanja, steknu internacionalno iskustvo i ostvare važne poslovne kontakte.

Osnova politike zapošljavanja Erste Banke je ciljano zapošljavanje stručnjaka koji mogu doprineti unapređenju rada u Banci kako kroz uvođenje inovativnih procesa tako i kroz kvalitetno sprovođenje već postojećih procesa. Novi zaposleni bi trebalo da u sebi nose ključne vrednosti koje postoje u Banci, imaju izražen timski duh, pokazuju proaktivnost i dinamičnost u svom radu, postavljaju ambiciozne ciljeve a dostizanje tih ciljeva im predstavljaju privlačan izazov i dodatnu motivaciju. Mogućnosti obuke, usavršavanja i napredovanja su nešto što se podrazumeva u Erste Banci, ne kao paket beneficija i pogodnosti, već kao najvažniji preduslov za profesionalni i lični razvoj zaposlenih, a posledično i Banke u celini. Pored ovoga, Banka izlazi u susret i pruža podršku zaposlenima koji žele da nastave formalno školovanje, zaposlenima sa izazovnom porodičnom situacijom (zdravstvenom, finansijskom, itd.) a uspostavljen je i sistem brige o zdravlju i dobrobiti zaposlenih (privatno zdravstveno osiguranje, program odvikavanja od pušenja, osiguranje od povreda i bolesti).

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Edukacija i razvoj

Klizno radno vreme

Rad od kuće

Kids day & novogodišnji paketići

Jubilarci

Rekreacija i zdravlje

Naši ljudi

Nemanja Tančik

Nemanja Tančik

Šef odeljenja upravljanja IT radnim okruženjem i tehničkom podrškom

Interesovanje i želja da radim u okvirima IT-a pokazujem još od osnovne škole, još tada sam znao da je to moj poslovni put kojim želim da idem. Nakon više od 10 godina stečenog radnog iskustva u IT sferi u sopstvenom privatnom poslu, životna od...

Prikaži više
Sabrina Cacko

Sabrina Cacko

Senior poslovni analitičar

U Erste porodici sam od 2017. godine. Početak karijere sam ozvaničila kao deo tima na Projektu implementacije SAP Success Factors aplikacije u ulozi poslovnog analitičara. Nakon uspešnog Projekta postala sam i deo najdinamičnijeg LIFT Projekta, na...

Prikaži više

Oglasi za posao (0)

17.06.2022

Test menadžer

Beograd, Novi Sad

02.07.2022.

Istekao

Beograd, Novi Sad

14.07.2022.

Istekao

Novi Sad

02.07.2022.

Istekao

Beograd, Novi Sad

31.05.2022.

Istekao

Novi Sad

21.05.2022.

Istekao

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 23.01.2021
Ne preporučuje

Projektni Menadzer

Opšti utisak 1
Prethodno radio/la Projekat / Freelance Manje od jedne godine
Pozitivno

Nema

Zamerke

Previse spletki, poltronisanja i politike. Spletkarenje i nestrucnost veoma izrazeni. Staromodan i neorganizovan PMO. Kompetence na niskom nivou. Los sistem upravljanja.

5
Arhiva | Iskustvo · 08.07.2020
Ne preporučuje

Razvoj digitalnih kanala

Opšti utisak 2
Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine
Pozitivno

- Dobar tim - Edukacija zaposlenih: radionice, strani jezici

Zamerke

- Losa plata - Prekovremeni nisu placeni, a ocekuje se da se radi i nakon radnog vremena - Losa komunikacija izmedju odeljenja

6

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

2000

IT Specialist 1 plata

MIN
2000
PROSEK
2000
MEDIJANA
2000
MAX
2000

Prosečna neto plata

2600

Project Manager 1 plata

MIN
2600
PROSEK
2600
MEDIJANA
2600
MAX
2600

Prosečna neto plata

675

Data Science Engineer 2 plate

MIN
600
PROSEK
675
MEDIJANA
675
MAX
750

APR