Erste Bank a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Erste Banka je najstarija finansijska institucija u zemlji – radimo od 1864. godine, tada pod nazivom Novosadska štedionica. 

Naša poslovna filozofija počiva na bliskoj povezanosti između odgovornog i profitabilnog poslovanja. 

Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u centralnoj i istočnoj Evropi, osnovane 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. 

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo ”Banka prvog izbora” za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini, što čini naš posao dugoročno održivim. 

Naša vizija je da budemo vodeća banka evropske Srbije. 

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Erste Banci, javite nam se: http://www.erstebank.rs/rs/Karijera/Ko_smo_mi

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Koordinator IT tehničke podrške

Novi Sad  • Rok: 18.04.2020

Minimum 4 godine iskustva u radu sa informacionim tehnologijama na sličnim ili istim poslovima... (pročitaj oglas)

Sistem inženjer

Novi Sad  • Rok: 17.04.2020

Fakultetsko obrazovanje odgovarajućeg usmerenja. Minimalno 4 godine iskustva u radu s informacionim tehnologijama, poželjno u finansijskom sektoru. Aktivno znanje engleskog jezika. Vozačka dozvola B kategorije... (pročitaj oglas)

Viši stručni saradnik/ca - inženjer IT Service Desk-a

Novi Sad  • Rok: 11.03.2020

Iskustvo u radu sa informacionim tehnologijama na sličnim ili istim poslovima (minimum 2 godine). Poželjni Microsoft sertifikati. Aktivno znanje engleskog jezika... (pročitaj oglas)

Network inženjer

Novi Sad  • Rok: 18.02.2020

Fakultetsko obrazovanje odgovarajućeg usmerenja - tehničkog, informatičkog i sl. Neophodno iskustvo u radu sa mrežnim tehnologijama, minimalno 4 godine. Aktivno znanje engleskog jezika... (pročitaj oglas)

Viši stručni saradnik za unapređenje klijentskog iskustva

Novi Sad  • Rok: 14.02.2020

Fakultetsko obrazovanje odgovarajućeg usmerenja. Minimum 2 godine radnog iskustva iz relevantne oblasti. Poželjno iskustvo u oblasti (UX)/web marketinga ili e-commerce sa unapređenjima i postavkama novih procesa; digitalnim tehnologijama... (pročitaj oglas)

Samostalni stručni saradnik inženjer mrežnih resursa

Novi Sad  • Rok: 11.01.2020

CISCO i Brocade mrežne tehnologije (svičevi, ruteri); CISCO, Juniper i Check Point bezbednosne tehnologije (firewall, IPS/IDS); McAfee Secure Web Gateway proksi tehnologije; Neki drugi alat / sistem za čuvanje i arhiviranje podataka... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ERSTE BANK
Adresa
Bulevar Oslobođenja 5
Datum osnivanja
29.12.1965.
PIB
101626723
Matični broj
08063818
Poslovni naziv
ERSTE BANK AKCIONARSKO DRUŠTVO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slavko Carić - Predsednik izvršnog odbora

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija