O kompaniji
14
Iskustva
7
Plate
Poslovi
Erste Bank a.d. Novi Sad logo

Erste Bank a.d. Novi Sad

2.8

O nama

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo „Banka prvog izbora" za naše klijente i zaposlene. Aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti lokalne zajednice i društva u celini što čini naš posao dugoročno stabilnim i održivim. Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom više od 200 godina.

Jedan od ciljeva kojem težimo je da postanemo vodeća Banka u Srbiji koja klijentima pruža najbolju moguću uslugu i finansijsku podršku. Trenutno smo na putu digitalne transformacije kako bismo još adekvatnije i efikasnije odgovorili na finansijske potrebe i sadašnjih i budućih klijenata i pružili im najbolje korisničko iskustvo.

Prateći promene na tržištu i specifične potrebe zajednica kojima pružamo naše usluge, naši zaposleni, kao naš najvažniji resurs, imaju pristup najkvalitetnijim programima obuka koje se mogu naći u Srbiji, a često imamo predavače i trenere i iz inostranih renomiranih institucija i konsultantskih kompanija. I Erste Grupa a i naša Banka akcenat stavljaju na obuku i razvoj zaposlenih sa najviše potencijala za napredovanje kroz nekoliko različitih programa - od programa za razvoj pripravnika preko programa za razvoj stručnjaka, srednjih i viših menadžera. Učesnici ovih programa imaju priliku da se upoznaju sa radom u različitim bankama Erste Grupe, slušaju eminentne predavače, individualno rade sa mentorima, prošire svoja znanja, steknu internacionalno iskustvo i ostvare važne poslovne kontakte.

Osnova politike zapošljavanja Erste Banke je ciljano zapošljavanje stručnjaka koji mogu doprineti unapređenju rada u Banci kako kroz uvođenje inovativnih procesa tako i kroz kvalitetno sprovođenje već postojećih procesa. Novi zaposleni bi trebalo da u sebi nose ključne vrednosti koje postoje u Banci, imaju izražen timski duh, pokazuju proaktivnost i dinamičnost u svom radu, postavljaju ambiciozne ciljeve a dostizanje tih ciljeva im predstavljaju privlačan izazov i dodatnu motivaciju. Mogućnosti obuke, usavršavanja i napredovanja su nešto što se podrazumeva u Erste Banci, ne kao paket beneficija i pogodnosti, već kao najvažniji preduslov za profesionalni i lični razvoj zaposlenih, a posledično i Banke u celini. Pored ovoga, Banka izlazi u susret i pruža podršku zaposlenima koji žele da nastave formalno školovanje, zaposlenima sa izazovnom porodičnom situacijom (zdravstvenom, finansijskom, itd.) a uspostavljen je i sistem brige o zdravlju i dobrobiti zaposlenih (privatno zdravstveno osiguranje, program odvikavanja od pušenja, osiguranje od povreda i bolesti).

Beneficije

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Rad od kuće

Naši ljudi

Nemanja Tančik

Šef odeljenja upravljanja IT radnim okruženjem i tehničkom podrškom

Sabrina Cacko

Senior poslovni analitičar

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt