Erste Bank a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Erste Banka je najstarija finansijska institucija u zemlji – radimo od 1864. godine, tada pod nazivom Novosadska štedionica. 

Naša poslovna filozofija počiva na bliskoj povezanosti između odgovornog i profitabilnog poslovanja. 

Deo smo Erste Grupe, jedne od vodećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u centralnoj i istočnoj Evropi, osnovane 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. 

Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo ”Banka prvog izbora” za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini, što čini naš posao dugoročno održivim. 

Naša vizija je da budemo vodeća banka evropske Srbije. 

Ukoliko želite da svoju karijeru nastavite u Erste Banci, javite nam se: http://www.erstebank.rs/rs/Karijera/Ko_smo_mi

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Business Analyst

Novi Sad  • Rok: 13.02.2017

Erste Bank a.d. is looking for Business Analyst. Strong personality able to resolve conflicts without escalation and able to cope with pressure and stress... (pročitaj oglas)

Viši / a stručni / a saradnik / ca inženjer IT sistema

Novi Sad  • Rok: 31.01.2017

Fakultetsko obrazovanje odgovarajućeg usmerenja, neophodno iskustvo u radu sa informacionim tehnologijama, minimalno 3 godine radnog iskustva, Microsoft sertifikate... (pročitaj oglas)

Medior Developer - projektant programer IT aplikacija

Novi Sad  • Rok: 01.01.2017

Poznavanje rada na .NET (ASP, C#, VB) platformi, poznavanje objektnog programiranja i relacionih baza podataka, poznavanje tehnologija web servisa, MVC, CSS, JavaScript, Jquery, XML, HTML... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ERSTE BANK
Adresa
Bulevar Oslobođenja 5
Datum osnivanja
29.12.1965.
PIB
101626723
Matični broj
08063818
Poslovni naziv
ERSTE BANK AKCIONARSKO DRUŠTVO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slavko Carić - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija