Esokia Web AgencyNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Esokia Web Agency

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema ih
Zamerke kompaniji
Pričaće vam na razgovoru da će zaposliti 20 programera, da imaju puno posla (koga nema), kad nema projekta kao što ih i nema otpuštaju ljude, firma za izbegavanje, 6 ruku se ugrađuje u tebe, preprodaju te ako i nađu projekat
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Esokia je ofšor web agencija koja se bavi outsourcing-om usluga web i mobile developmenta, koristeći neke od najnovijih tehnologija u cilju postizanja zadovoljstva svojih klijenata. Garantujemo kvalitet usluga i pravovremene isporuke po veoma povoljnim cenama. Stvorili smo koncept ’’Digitalnog butika’’ pomoću kog nudimo personalizovane usluge za razvoj digitalnih potreba kompanija.

Esokia je osnovana od strane francuskih IT i marketing stručnjaka 2008. godine na Mauricijusu. Predstavništvo u Beogradu otvoreno je 2016-e, kada Esokia postaje globalna kompanija, sa tendencijom širenja širom sveta. Danas, Esokia zapošljava preko 80 IT stručnjaka i uspešno sarađuje sa velikim brojem zadovoljnih klijenata iz centralne i zapadne Evrope, među kojima su neke od najboljih svetskih kompanija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Esokia doo Beograd-Stari Grad
Adresa
Bulevar Despota Stefana 19, Beograda
Datum osnivanja
11.03.2016.
PIB
108813076
Matični broj
21072486
Poslovni naziv
Esokia doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Bijelić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija