O kompaniji
3
Iskustva
Plate
Poslovi
Eunet d.o.o. logo

Eunet d.o.o.

5

O nama

EUnet je lider na polju internet komunikacija i prvi provajder usluga povezivanja na Internet u Srbiji i Crnoj Gori koji danas ima preko 20.000 zadovoljnih korisnika. EUnet Yugoslavia je počeo sa radom 1995. godine kroz partnerstvo sa kompanijom EUnet International, tada vodećim evropskim internet operaterom. Danas smo pre svega specijalizovani za razvoj i primenu Cloud tehnologije, kao i za dizajn i konsultacije pri kreiranju specifičnih rešenja za svakog pojedinačnog klijenta, o kojima brine veliki broj sertifikovanih inženjera. 

EUnet d.o.o. ide u korak sa svetskim trendovima i prati potrebe velikih IT kompanija gde su virtuelizacija, optimizacija i rast uskladištenih podataka trenutno najviši prioritet. CA Technologies AppLogic Cloud rešenja kao i Windows Cloud na Hyper-V platformi, koje nudi kompanija EUnet, predstavljaju idealan pristup u organizaciji, upravljanju i obezbeđivanju potrebne IT infrastrukture za poslovanje svake kompanije. 

Lidersku poziciju EUneta u ponudi naprednih Cloud hosting rešenja potvrđuje osvojeno priznanje dobijeno od strane CA Technologies na “Accelerate the Cloud Miami 2012” godišnjoj CA Technologies MSP konferenciji, na kojoj je kompanija DNS Europe, član EUnet Grupe, proglašena za partnera godine na području Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Jedan od glavnih kriterijuma za dodelu ovog prestižnog priznanja je doprinos u pomoći u implementaciji servisa i platforme i pruženoj podršci u širenju Cloud tehnologije kroz brojne obuke održane širom sveta od strane EUnet stručnjaka.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt