O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Euro Petrol d.o.o. logo

Euro Petrol d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Euro Petrol osnovan je 1996. godine otvaranjem svoje prve benzinske stanice u ulici Otmara Majera u Subotici. Od tada, Euro Petrol je postao ugledna kompanija sa distributivnom maloprodajnom mrežom od preko 23 benzinske stanice na teritoriji Srbije.

Osnovna delatnost Euro Petrola je veleprodaja, maloprodaja i distribucija svih vrsta goriva.

Zahvaljujući jasnoj, doslednoj i stalnoj komunikaciji sa potrošačima, Euro Petrol predstavlja sinonim za diferenciran i prepoznatljiv brend u segmentu trgovine naftnim derivatima. Prepoznatljivost svog brenda Euro Petrol svakim danom jača širenjem svoje maloprodajne mreže, lanca benzinskih stanica, uz snažnu marketinšku podršku kroz pažljivo odabran strateški pravac. Svoju diferenciranost Euro Petrol dokazuje kvalitetom goriva na svojim benzinskim stanicama i uslugama koje pruža potrošačima. 

Celokupna struktura naše kompanije svesna je važnosti odgovornog ponašanja i utvrđivanja kritičnih dimenzija pozicioniranja. Takođe, svesni smo i značaja svoje ekonomske, pravne, etičke i filantropske odgovornosti i upravo je to pravac kojim se kreće izgradnja naše konkurentske prednosti.

Na svim benzinskim stanicama Euro Petrola neprestano ulažemo u unapređenje ponude i nivoa naših usluga. Našim potrošačima nudimo pristupačan i moderan brend. Razvijamo se zajedno sa njima tako što delujemo u skladu sa njihovim željama, primedbama i sugestijama, i od samog početka našeg postojanja negujemo njihovo poverenje.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod