Euro Petrol d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Euro Petrol osnovan je 1996. godine otvaranjem svoje prve benzinske stanice u ulici Otmara Majera u Subotici. Od tada, Euro Petrol je postao ugledna kompanija sa distributivnom maloprodajnom mrežom od preko 23 benzinske stanice na teritoriji Srbije.

Osnovna delatnost Euro Petrola je veleprodaja, maloprodaja i distribucija svih vrsta goriva.

Zahvaljujući jasnoj, doslednoj i stalnoj komunikaciji sa potrošačima, Euro Petrol predstavlja sinonim za diferenciran i prepoznatljiv brend u segmentu trgovine naftnim derivatima. Prepoznatljivost svog brenda Euro Petrol svakim danom jača širenjem svoje maloprodajne mreže, lanca benzinskih stanica, uz snažnu marketinšku podršku kroz pažljivo odabran strateški pravac. Svoju diferenciranost Euro Petrol dokazuje kvalitetom goriva na svojim benzinskim stanicama i uslugama koje pruža potrošačima. 

Celokupna struktura naše kompanije svesna je važnosti odgovornog ponašanja i utvrđivanja kritičnih dimenzija pozicioniranja. Takođe, svesni smo i značaja svoje ekonomske, pravne, etičke i filantropske odgovornosti i upravo je to pravac kojim se kreće izgradnja naše konkurentske prednosti.

Na svim benzinskim stanicama Euro Petrola neprestano ulažemo u unapređenje ponude i nivoa naših usluga. Našim potrošačima nudimo pristupačan i moderan brend. Razvijamo se zajedno sa njima tako što delujemo u skladu sa njihovim željama, primedbama i sugestijama, i od samog početka našeg postojanja negujemo njihovo poverenje.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Programer

Subotica

Najmanje IV stepen stručne spreme. Najmanje 2 godine radnog iskustva. Poznavanje PHP jezika. Poznavanje tehnologije za izradu web stranice HTML/CSS/JavaScript. Znanje rada sa MySQL bazom... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EURO PETROL
Adresa
Otmara Majera 6
Datum osnivanja
23.03.1993.
PIB
100958919
Matični broj
08505004
Poslovni naziv
DOO EURO PETROL TRGOVAČKO PREDUZEĆE SUBOTICA
Delatnost kompanije
2599 Proizvodnja ostalih metalnih proizvoda
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tomislav Vojnić Purčar - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija