O kompaniji
14
Iskustva
10
Plate
Poslovi
Eurobank Direktna a.d. logo

Eurobank Direktna a.d.

2.3

O nama

O KOMPANIJI

Eurobank Direktna a.d. predstavlja jednu od vodećih finansijskih institucija na tržištu Srbije, sa poslovnom mrežom od 127 ekspozitura i 5 centara za rad sa privredom, na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama širom zemlje. Pripajanje Direktne banke Eurobanci doprinelo je formiranju snažnije i dinamičnije finansijske institucije, koja danas zauzima 6,4 procenata tržišta kredita u Srbiji. Uz proširenu poslovnu mrežu, Eurobank Direktna a.d. reflektuje sinergiju dve snažne banke i pruža kompletnu ponudu modernih finansijskih proizvoda i servisa, koji odgovaraju tehnološkim potrebama savremenog korisnika. Eurobank Direktna a.d. je pouzdan partner i siguran izbor mnogih klijenata, kao i važan činilac u održanju stabilnosti domaćeg finansijskog sistema, koja na tržištu Srbije posluje sa ukupnom aktivom od preko 2 milijarde evra i kapitalom od preko 300 miliona evra.

Kontinuirano posvećena ulaganju u zajednicu u kojoj sa uspehom posluje, Eurobank Direktna a.d. nastaviće da realizuje programe posvećene unapređenju lokalne zajednice kroz definisane stubove korporativne društvene odgovornosti.

Naš cilj ostaje da budemo banka preferencijalnog izbora za donošenje finansijskih odluka građana Srbije, poslujući sa osećajem odgovornosti prema društvenoj zajednici, zaposlenima i našim klijentima.

Eurobank Direktna a.d. deo je Eurobank Grupe, dinamične bankarske organizacije aktivne u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 70,9 milijardi evra i 11.329 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata.

EKSKLUZIVNO PARTNERSTVO

Eurobank Direktna a.d. je ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted u oblasti izdavanja kobrendiranih platnih kartica. U okviru saradnje sa jednim od najpoznatijih globalnih brendova, do sada je dovela u Srbiju Mančester junajted Školu fudbala za decu u okviru koje su uzeli učešće mladi talentovani fudbaleri, kao i deca klijenata, zaposlenih, partnera i organizacija za decu bez roditeljskog staranja.

VIZIJA I VREDNOSTI

Naša vizija je osnova našeg poslovanja. Posvećenim, kontinuiranim radom nastojimo da postanemo banka preferencijalnog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, koja posluje sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.

Ponosni smo na naše vrednosti i principe u skladu sa kojima poslujemo: Meritokratija, Timski rad, Kvalitet, Poverenje, Efikasnost, Kreativnost, Respekt prema ljudima i Doprinos društvenoj zajednici. Trudimo se da u svakodnevnom poslovanju primenjujemo naše ključne vrednosti i doprinosemo stvaranju timskog duha i poverenja medu zaposlenima.

ODNOS PREMA ZAPOSLENIMA

Od svog osnivanja, Eurobank Direktna a.d. je kao jedan od osnovnih prioriteta odredila unapređivanje ljudskih resursa, imajući u vidu da je doprinos svih zaposlenih od ključnog značaja za postizanje uspeha u poslovanju. Čvrsto smo uvereni da su ljudi najvažniji resurs, i stoga se trudimo da svojim zaposlenima omogućimo optimalne uslove za rad i razvoj. Nastojimo da negujemo dobre međuljudske odnose i svakodnevno unapređujemo korporativnu kulturu, uz poštovanje različitosti i individualnosti, podržavajući svakog člana našeg kolektiva.

Naš Sektor za upravljanje ljudskim resursima kroz aktivan odnos pruža podršku zaposlenima po svim pitanjima koja su od značaja za njih i organizaciju sa druge strane.

OBUKE I PROFESINALNO USAVRŠAVANJE

Eurobank Direktna a.d. svojim zaposlenima omogućava širok spektar obuka i programa koji dorpinose stalnom unapređivanju znanja i veština u skladu sa godišnjim planom obuka definisanim u saradnji sa svim sektorima Banke i u skladu sa njihovim poslovnim potrebama i okolnostima na tržištu Od marta 2021. godine, svim našim kolegama je na raspolaganju nova e-learning plaforma u okviru koje istovremeno realizujemo veći broj kurseva i obuka, a polaznicima je dostupna 24/7. Učešće u strukovnim konferencijama, seminarima i savetovanjima je deo redovnog poslovnog kalendara.

ZAŠTITA ZDRAVLJA

Takođe, jedan od prioriteta prema kome se odnosimo sa velikom pažnjom jeste Zaštita zdravlja svih naših kolega. Godina 2020. bila je obeležena pandemijom korona virusa, pa smo se postarali da obezbedimo sve uslove za očuvanje zdravlja i omogućimo nastavak poslovanja uz poštovanje svih mera prevencije.

PODRŠKA ZAJEDNICI

Eurobank Direktna a.d. smatra društveno odgovorno poslovanje sastavnim delom svoje poslovne strategije i nastoji da neprekidno razvija odnos sa svim stejkholderima: klijentima, akcionarima, lokalnim zajednicama i poslovnim partnerima. Banka se uključuje u projekte u skladu sa svojim strateški definisanim oblastima podrške zajednici: obrazovanje, kultura, zaštita životne sredine, ravnopravnost i zdravstvo. Do sada, Banka je uložila više od 4,7 miliona evra u različite društveno odgovorne inicijative i projekte u Srbiji.

2018. godine pokrenuli smo samostalan projekat „Škola kao nacrtana za Vas“, koji sprovodimo uz podršku Ministarstva nauke, prosvete i tehnološkog razvoja. Program, zasnovan na humanitarnoj Eurobank Direktna „Veliko srce“ Mastercard kreditnoj kartici, doprinosi važnom humanitarnom cilju – opremanju i modernizaciji učionica i kabineta u srednjim školama u Srbiji

NAGRADE

Iako nagrade ne određuju naš rad, one su nam veliki podsticaj i posebna vrednost, jer zahvaljujući njima znamo da smo na dobrom putu i da radimo prave stvari za našu zajednicu. Od početka svog poslovanja u Srbiji, Banka je više puta nagrađivana prestižnim priznanjima.

VOLONTIRANJE

Sa ponosom možemo da se pohvalimo da vrednosti Eurobank Direktne a.d. deli i svaki naš zaposleni. Naše kolege imaju mogućnost uključenja u volonterske aktivnosti. Do sada, zaposleni Banke su preko deset puta učestvovali u tradicionalnoj volonterskoj akciji „Naš Beograd” koja okuplja timove volontera iz društveno odgovornih kompanija.

Za više informacija o Eurobanci, posetite sajt www.eurobank-direktna.rs .

 

Beneficije

Obuke, konferencije

Timska druženja

Sport i rekreacija

Dodatni slobodni dani

Rad od kuće

Zdravlje

Porodica i roditeljstvo

Rad na daljinu

Kompanijski popusti

Fleksibilno radno vreme

Edukacija, profesionalni razvoj

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod