O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Eurocons group d.o.o. logo

Eurocons group d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija EUROCONS GROUP je lider u regionu u oblasti industrijskog inženjeringa, dizajna i inovativnih tehnologija, kao i ponudi opreme vodećih multinacionalnih kompanija, pre svega u farmaceutskoj industriji, ali i u ostalim industrijama. Nudi vrhunska tehnološka rešenja u oblasti „čistih soba“, uzimajući primat na tržištu.

Osnovne delatnosti su konsalting, inženjering i zastupanje vodećih multinacionalnih kompanija.

EuroCons Group je Goran Đurić, diplomirani inženjer mašinstva, registrovao 30. septembra 2003. godine, u Vršcu. Ambiciozno i krajnje kompetentno, sledio je svoju viziju razvoja male firme u sistem koji će biti sposoban da realizuje projekte po sistemu “ključ u ruke”, od konsaltinga, projektovanja, izgradnje i instalacije opreme renomiranih proizvođača, do puštanja objekta u rad, servisiranja i postprodajne podrške. Stoga se investiralo, radilo na širenju delatnosti, kako bi se taj cilj ostvario.

Kompanija se danas svrstava u red lidera u kreiranju, projektovanju i uvođenju najkvalitetnijih procesnih rešenja i unapređenju ukupnog poslovanja.

2006. godina je ostala zabeležena kao ključna godina razvoja EuroCons Group – e.

Akvizicijom firme “BIRO PLUS”, rešen je problem projektovanja zahtevnih industrijskih pogona.

Osnivanjem firme “DARNICO”, dobija se validan oslonac za građevinske, montažerske i servisne poslove.

Validacija urađenih projekata u procesima proizvodnje, rešena je takođe 2006. godine, osnivanjem firme „LAB PROVA“ u Beogradu. Profesionalnu klasifikaciju “čistih soba” preuzima stručan tim laboratorije.

2017. godine se osniva „ECONS“, firma u Hrvatskoj, sa sedištem u Zagrebu, koja ima za cilj da hrvatskom tržištu ponudi najsavremeniju tehnologiju iz oblasti: filtracije vazduha i vode, regulacije vlažnosti vazduha i validacije čistih soba.

Od 2003. godine pa do danas, kompanija EuroCons Group je izrasla u sistem od pet firmi specijalizovanih za određene inženjering poslove, sa preko 8.000 metara savremeno opremljenog poslovnog i magacinskog prostora u vlasništvu i preko 95 zaposlenih, mahom visokoobrazovanih, među kojima je preko 40 inženjera različitih profila, dok stručni kadar čine eksperti sa velikim iskustvom u projektovanju, izvođenju i održavanju.

Počevši kao “karika koja povezuje”, kompanija EuroCons Group danas nudi najsavremenija tehnološka rešenja i projekte i postaje nezaobilazni učesnik i partner u razvoju novih tehnologija i njihovoj primeni u najsofisticiranijim industrijskim branšama, sa tendencijom konstantnog usavršavanja i napretka.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod