O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Eurodesk logo

Eurodesk

Oceni kompaniju

O nama

EuroDesk posluje kao pružatelj usluga Nearshoring iz Beograda, Srbija. Njihove evropske aktivnosti usmerene su na pružanje usluga BPO, podrške / nadzora IT infrastrukture i upravljanja aplikacijama.

Njihov portfolio usluga ima za cilj da odgovori na potrebe kako osnovanih IT kompanija, tako i krajnjih klijenata koji traže fleksibilnog, isplativog partnera za isporuku.

EuroDesk su osnovali veterani iz industrije na polju integracije IT sistema i usluga infrastrukture, rođen je 2011. godine sa idejom da pomogne tržištu da prevaziđe inherentna ograničenja paradigme Offshoring kada se primenjuje na evropska preduzeća, tražeći pouzdane i pristupačnije outsourcing partnere. Takva ograničenja bila su posebno očigledna tržištu u onim slučajevima inicijativa za ofšoring usluga u dalekim zemljama, gde su se klijenti, pored izazova prevođenja IT usluga, suočavali i sa problemima na daljinu, kao što su velike kulturološke praznine, opterećivanje razlika u vremenskim zonama, loše kvalitet komunikacionih linija.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod