Eurodesk

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Eurodesk

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3
Beneficije

5
4
3
2
1
1
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
5
Balans između karijere i privatnog životaa

Windows administrator

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Prijatno okruzenje i mladji kadar. HR kompanije jako prijatan.
Zamerke kompaniji
Obuka za posao jako losa,mentori bez strpljenja i nakon 4 dana ulzis u vatru bez extra objanjenja o aplikaciji koju podrzavas. Postavis li vise od 3 pitanja dnevno, kazu da ukoliko ne pogledas procedure prethodno nece ti pomoci, procedure poprilicno siromasno odradjene ib”tim lider” koji bi trebao da ti olaksa posao daje ti testove na kraju prve intrece nedelje da vidi tvoje steceno samostalno znanje. Jedini prijatelj ti je google dok ne naucis posao sam!
ne preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Krunska 62A, Beograd, Srbija
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 107360263
Matični broj: 20787449
Broj zaposlenih: 51-200
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

EuroDesk posluje kao pružatelj usluga Nearshoring iz Beograda, Srbija. Njihove evropske aktivnosti usmerene su na pružanje usluga BPO, podrške / nadzora IT infrastrukture i upravljanja aplikacijama.

Njihov portfolio usluga ima za cilj da odgovori na potrebe kako osnovanih IT kompanija, tako i krajnjih klijenata koji traže fleksibilnog, isplativog partnera za isporuku.

EuroDesk su osnovali veterani iz industrije na polju integracije IT sistema i usluga infrastrukture, rođen je 2011. godine sa idejom da pomogne tržištu da prevaziđe inherentna ograničenja paradigme Offshoring kada se primenjuje na evropska preduzeća, tražeći pouzdane i pristupačnije outsourcing partnere. Takva ograničenja bila su posebno očigledna tržištu u onim slučajevima inicijativa za ofšoring usluga u dalekim zemljama, gde su se klijenti, pored izazova prevođenja IT usluga, suočavali i sa problemima na daljinu, kao što su velike kulturološke praznine, opterećivanje razlika u vremenskim zonama, loše kvalitet komunikacionih linija.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EURODESK
Adresa
Krunska 62A, Beograd
Datum osnivanja
5.12.2011
PIB
107360263
Matični broj
20787449
Poslovni naziv
EURODESK DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 - Кonsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Raoul Volpe - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Eurodesk sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška