Eurofast Global d.o.oNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ko smo mi?

Eurofast je međunarodna organizacija za pružanje profesionalnih usluga koja zapošljava preko 200 ljudi u jugoistočnoj Evropi i istočnom Mediteranu, a kojom rukovodi tim profesionalaca sposobnin da se efikasno posvete potrebama svakog klijenta u svakoj od zemalja tokom samo jednog sastanka, služeći se jednim jezikom za sve zemlje u kojima poslujemo.

Činjenica da sve lokalne kancelarije Eurofast-a u potpunosti prate standarde kompanije, omogućava nam da implementiramo i održimojedinstvenu strategiju upravljanja za ceo region, sa istim pristqu fokusiranim na klijenta i personalizovanim uslugama vodenim odstrane partnera.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EUROFAST GLOBAL DOO BEOGRAD
Adresa
Beogradska 31, Beograd, Srbija
Datum osnivanja
01.11.2006
PIB
104849289
Matični broj
20219998
Poslovni naziv
EUROFAST GLOBAL DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6920 Računovodstveni, njigividstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
EUROFAST GLOBAL DOO BEOGRAD - Aktivno privredno društvo
Panagiotis Diallinas - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija