O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Eurotehna-021 d.o.o. logo

Eurotehna-021 d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Dobrodošli u Eurotehnu, mesto dobre kupovine!


Misija i delatnost
Mi postavljamo potrošača u srce svega što radimo, sa ciljem da njegov život bude lakši svakim danom, nudeći kvalitet i uslugu po fer cenama. Naš sistem vrednosti nas vodi u svemu što radimo - od ključnih poslovnih odluka, do svakodnevnih aktivnosti.

Osnovani smo u septembru 2001. godine kao STR Eurotehna sa sedištem u Novom Sadu. Februara 2002. godine prelazimo u DOO. Osnovna delatnost je prodaja bele tehnike i malih kućnih aparata, peći i šporeta na čvrsto gorivo, audio i video asortimana. U Novom Sadu i Vojvodini smo prepoznatljivi kao jedan od najvažnijih prodavaca Gorenje asortimana.

Zbog sve veće globalne potražnje za tehničkim uređajima 2012. pokrećemo prodaju putem Interneta i telefona, sa isporukom na adresu potrošača na teritoriji Republike Srbije. Beležimo konstantan rast prodaje, zahvaljujući Vama - potrošačima. Iz tog razloga ćemo se svakim danom truditi da unapredimo naše poslovanje i uslugu, da odgovorimo na sve Vaše zahteve i otklonimo nedostatke i propuste na koje nam ukažete.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Železnička 12, 21000 Novi Sad, Srbija
021/27-05-100