O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Ewopharma d.o.o. logo

Ewopharma d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Ewopharma je pravni naslednik kompanije M.R. Leclerc & Co., osnovane 1959. godine. Od samog početka kompanija se usredsredila na farmaceutska tržišta Centralne i Istočne Evrope. Mnogo toga se promenilo u regionu Centralne i Istočne Evrope od 1959. na ekonomskom i političkom planu, a mi smo tokom tog perioda stekli sveobuhvatni uvid u ova tržišta, kao i čvrste pozicije.
Započeli smo isključivo kao marketinški partner farmaceutskih kompanija, ali smo od tada preuzeli i pustili u promet sopstvene proizvode sa zaštićenim imenom. Naš brend Revalid® - proizvodna linija za sveobuhvatnu negu kose i lečenje opadanja kose – razvijena je u Švajcarskoj 1992. Godine 2011. preuzeli smo irsku kompaniju Newport Pharmaceuticals Ltd. i tom prilikom je lek Isoprinosine® u potpunosti prešao u naše vlasništvo. Znanjem i iskustvom upravlja se i kontroliše iz glavnog sedišta kompanije u Šafhauzenu, Švajcarska i na taj način se kompanija Ewopharma i partnerski brendovi uspešno pozicioniraju na ciljnim tržištima.
Od 2004. godine Ewopharma je član RX-Alliance, stručne mreže za saradnju uspešnih farmaceutskih kompanija koje su aktivne na odabranim evropskim tržištima.

ŠTA ŽELIMO DA BUDEMO

Ewopharma je inovativni partner za marketing lekova i proizvoda za unapređenje zdravlja u Švajcarskoj i Centralnoj i Istočnoj Evropi.
“Uspeh, kao samostalne kompanije kojom upravljaju vlasnici, obezbeđujemo sistematskim širenjem poslovanja u oblasti inovativnih lekova i proizvoda za unapređenje zdravlja. Takođe, ojačavamo bolnički portrfolio u interesu diverzifikacije i povećanja profita.”
Alain Staub, Predsednik Upravnog odbora i Generalni direktor

ŠTA RADIMO 

Naš najsavremeniji pristup tržištu i marketinške mogućnosti omogućavaju nam pristup i razvoj novih tržišta s inovativnim, pouzdanim, visokokvalitetnim terapijama i proizvodima.
"Timski duh u našoj kompaniji je živ i svi mi radimo na razvoju i negovanju ovih ključnih kompetencija." 

ŠTA NUDIMO

Sistematski unapređujemo portfolio lekova koji se izdaju uz lekarski recept, kako naših tako i brendova naših partnera. Promovišemo lekove koji se izdaju bez recepta i proizvode za unapređenje zdravlja pomoću ciljanog marketinga naših brendova i izborom jakih brendova naših partnera.
“Ewopharma jeste i ostaće jaka kompanija koja posluje u oblasti lekova koji se izdaju uz lekarski recept i koja ojačava svoju poziciju plasiranjem inovativnih lekova i terapija. Razvijanjem druge poslovne jedinice vezane za lekove koji se izdaju bez recepta, kao i proizvode za unapređenje zdravlja, maksimalno koristimo tržišne mogućnosti i obezbeđujemo našu poziciju na tržištu.“

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Borisavljevićeva 78, 11000 Beograd, Srbija
+381 (0) 11 77 00 585