Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Exconcept je veb razvojna kompanija sa sedištem u Štutgartu, a 2017. godine su otvorili svoje kancelarije u Beogradu. Kompanija je specijalizovana za razvoj i održavanje B2B / B2C online prodavnica i korporativnih web stranica za SMB i poslovne korisnike koji se nalaze u Evropi i SAD-u. Rade sa tehnologijama kao što su TYPO3, Symphony, AngularJS, Laravel.

Svakodnevno isporučuju e-commerce rešenja i nude podršku u svim aspektima online poslovanja čak i nakon što su e-prodavnica ili sajt lansirani. Pomažu klijentima u svakodnevnim izazovima koje online procesi donose sa sobom. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Full Stack (Senior) Web Developer

Beograd  • Rok: 19.03.2020

Excellent understanding of object orientation. Several years of experience with technologies like JavaScript, PHP (from Version 5). Good knowledge of HTML and CSS... (pročitaj oglas)

Full Stack (Senior) Web - Developer

Beograd

Excellent understanding of object orientation. Several years of experience with technologies like JavaScript, PHP (from Version 5). Good knowledge of HTML and CSS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Mačvanska 39, Beograd - Vračar
Datum osnivanja
27.12.2017
PIB
110422234
Matični broj
21348481
Poslovni naziv
EXCONCEPT RS DOO BEOGRAD-VRAČAR
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Christian Michael Pollach - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija