O kompaniji
1
Iskustva
Plate
2
Poslovi
Extreme d.o.o. logo

Extreme d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Mi smo softverska firma koja se od 1996. godine samo time i bavi,  stavljanjem svog znanja i tehnologija u službu unapređenja poslovanja  naših klijenata. Međutim, nakon rada sa preko 15 000 klijenata  još  jedna značajna dragocenost koju možemo da ponudimo jeste naše iskustvo i  proces nabavke i implementacije softvera koji je pažljivo ispoliran i  usavršavan više od četvrtine veka.

Stručnim savetima, kvalitetnim i pouzdanim rešenjima i  pravovremenom podrškom pratimo svakog našeg klijenta na putu  transformacije poslovanja i nameri da od investicije u softver napravi  siguran uspeh. Time smo razvili mnogobrojna dugogodišnja partnerstva,  ali ne i zavisnosti.

Misija

Naša misija je da svakom korisniku budemo pouzdan i  stručan partner pri odabiru i implementaciji softverskih rešenja uz  pomoć kojih će napraviti jasne i merljive promene u unapređenju  poslovnih rezultata.

Vizija

Extreme vizija je da bude prvi izbor svake kompanije koja  se namerila da unapredi svoje poslovanje I poslovne rezultate  implementirajući softver ili softversko rešenje, bez obzira na veličinu i  profil.

Tech stack

Microsoft 365 Windows Office Azure Cloud Adobe Adobe Creative Cloud Adobe Acrobat Adobe Sign

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt