EyeSee

EyeSee

0

Kontakt

Adresa Obilićev Venac 12 Beograd, Srbija
PIB 108796051
MB 21069116
Zaposlenih 101 - 250
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Shvatite ponašanje, rastete dalje! EyeSee je jedna od najbrže rastućih kompanija za uvid u ponašanje u svetu sa sedištem u Njujorku, Antverpenu, Parizu i Beogradu. Koriste jedinstvenu kombinaciju eksplicitnih i implicitnih metoda na daljinu da bi otključali uvide sledećeg nivoa za naše klijente. Kroz visoko efikasne platforme kao što su mrežno praćenje oka, kodiranje lica, virtuelna kupovina i anketa, merimo uticaj kupovnog marketinga, oglašavanja, digitalnog oglašavanja i inovacija. U istraživačke svrhe ispitanici koriste sopstvene uređaje (računare i mobilne telefone), smanjujući tako vreme, troškove i omogućavajući testiranje na globalnom nivou. Naši timovi sprovode studije u više od 40 zemalja. Imali su privilegiju da rade sa globalnim brendovima u bezbroj industrija, od kojih su neke Johnson & Johnson, Tvitter, L’Oreal, Viacom, Nestle i mnoge druge.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EyeSee

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 23.08.2021.

Data Analyst

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Detaljnim mailom mi je stigao poziv da radim testove iz engleskog (20min.) i logičkog zaključivanja (45min.) i odmah smo zakazali online intervju. Na tom intervjuu bio je HR, pripravnik HR i 2 vodje tima (istovremeno). Nakon toga, poslali su mi teorijski (pitanja iz teorije statistike) i praktični zadatak (u SPSSu ili Excelu) sa vremenom za rad od 5 dana. Nikakav kontakt više nismo imali, nisam dobila nijedan rezultat testiranja niti njihovo odbijanje.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 1 nedelju

1

Ove informacije su mi korisne

Oglasi za posao (0)

Podaci

Naziv EYESEE
Poslovni naziv EYESEE D.O.O. BEOGRAD-STARI GRAD
Delatnost kompanije 7320 - Istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Obilićev Venac 12, Beograd
Datum osnivanja 16.12.2014
PIB 108796051
MB 21069116
Zakonski zastupnici
Aleksandar Velikić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1200

Software Developer 1 plata

MIN
1200
PROSEK
1200
MEDIJANA
1200
MAX
1200