O kompaniji
76
Iskustva
54
Plate
3
Poslovi
FIS logo

FIS

4.2

O nama

FIS (Fidelity Information Services) je globalni lider u razvoju softverskih rešenja i usluga za finansijsko tržište.

Sa sedištem u Džeksonvilu, Florida, kompanija globalno broji preko 60 000 zaposlenih i preko 20 000 klijenata u 130 zemalja. Naša tehnološka rešenja omogućavaju milijarde transakcija godišnje i novčani obrt od preko 10 milijardi dolara. FIS se nalazi na listi Fortune 500 kompanija i član je Standard & Poor’s 500® Indexa.

Naši klijenti su finansijske institucije, banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće i sl. medju kojima su: ING, Citi Bank, Bank of England, Bank of Ireland, Bank of America, Barclays, Eurobank, Societe Generale, OTP banka itd.

Kancelarija u Beogradu je počela sa radom 2003. godine, kao manji tim programera koji je radio na razvoju jednog proizvoda – Sierra, koja je i danas bitan deo našeg portfolia. Naša kancelarija je jedan od najvažnijih FIS development centara u svetu, koja danas broji preko 700 zaposlenih i razvija preko 14 proizvoda. Svaki od timova radi na razvoju kompleksnih finansijskih rešenja, koristeći različite tehnologije (Java, C#, C++, Python..).

Možemo se pohvaliti značajnim brojem zaposlenih koji su u kompaniji od samog osnivanja, koji svojom ekspertizom pružaju priliku mladima da kroz program prakse upotpune fakultetsko znanje i steknu praktično iskustvo u IT industriji.

Za više informacija o otvorenim pozicijama posetite naš sajt: FIS Careers

Beneficije

Obuke, konferencije

Sport i rekreacija

Hrana i piće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Zabavni sadržaj

Zdravlje

Rad od kuće

Wellness

Naši ljudi

Rajko Vasić

DevOps Engineer intern

Jovana Milovanović

Developer Consultant intern

Vanja Cvetković

Senior C# Developer

Predrag Vulović

Quality Assurance Analyst

Sofija Jovićić

Software Engineer

Boris Rosić

Senior Technical Architect

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod