FSD d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

FSD razvija složene veb aplikacije na bazi standardizovanih procesa, gde svaki član tima ima mogućnost da se profesionalno razvija i koristi najnovije tehnologije. Naš razvojni tim je fokusiran na krajnji proizvod kroz kvalitet izrade samog koda, kao i vremenske rokove i budžet. Kompanija poseduje sertifikate ISO 9001 i ISO 27001. Članovi tima se pažljivo biraju za svaki projekat u odnosu na znanje i iskustvo koje poseduju, a uspešnoj realizaciji projekta u velikoj meri doprinosi prisustvo softver inženjera i arhitekata u kancelarijama klijenta, pomažući im da unaprede svoje poslovne procese i smanje troškove poslovanja.

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Sistem Linux Administrator

Novi Sad  • Rok: 12.04.2017

Dokazano iskustvo u administraciji servera pod Linux operativnim sistemom, znanje TCP/IP mreža... (pročitaj oglas)

PHP / Javascript Developer

Novi Sad

Knowledge of Javascript and / or some frameworks (Ember.js, Angular.js, Backbone ...).... (pročitaj oglas)

Team Leader

Novi Sad

Oversees project and team assignments to ensure that all projects are managed to plan and that roles of team members are clear... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Novi Sad

Proficient with Objective-C or Swift, experience with offline storage, threading, and performance tuning... (pročitaj oglas)

PHP / mySQL Programmer

Novi Sad

Advanced knowledge of HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, XML, SOAP, MySQL... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Novi Sad  • Rok: 02.02.2017

Odlično poznavanje PHP programskog jezika i barem jednog modernog MVC framework-a (Simfony, Laravel, Yii2 ...).... (pročitaj oglas)

Sistem Linux Administrator

Novi Sad  • Rok: 01.02.2017

Minimum dve godine radnog iskustva, dokazano iskustvo u administraciji servera pod Linux operativnim sistemom, znanje TCP/IP mreža... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FSD
Adresa
Bulevar Kralja Petra Prvog 30
Datum osnivanja
09.11.2010.
PIB
106830765
Matični broj
20688521
Poslovni naziv
FSD DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Mitrović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija