O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
Farmalogist logo

Farmalogist

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Farmalogist nastala je 2002. godine kao posledica reorganizacije poslovanja kompanije Pharmanova i odluke Lovorke i Miomira Nikolića da svoje znanje i desetogodišnje iskustvo ugrade u stvaranje vlastitog poslovnog sistema.

Od samog osnivanja prepoznaju nas kao modernu i dinamičnu kompaniju, koja raste i razvija se na svim poljima prateći trendove i zahteve modernog poslovanja.

Farmalogist je savremena veleprodaja sa distributivnim centrima u Beogradu, Nišu, Kraljevu i Novom Sadu. Naši skladišni kapaciteti, koji imaju više od 9.500 m2, potpuno zadovoljavaju najviše standarde skladištenja lekova i medicinskih sredstava.Optimalna regionalna pokrivenost od 44 dostavna vozila, koja prelaze dva miliona kilometara godišnje, osigurava našim kupcima efikasnu i blagovremenu uslugu u segmentu isporuke, često i više puta u toku dana. 370 zaposlenih u Farmalogistu svakodnevno brine da 2.800 kupaca i 294 dobavljača bude zadovoljno našom uslugom.

Prvi u Srbiji krenuli smo sa on-line trebovanjem u januaru 2010.godne. Time smo našim kupcima omogućili poručivanje robe 24 časa dnevno, u vreme kada njima to odgovara. Za te kupce oformili smo magacin povoljne kupovine, koji im pruža mogućnost za poručivanje dela asortimana pod povoljnijim uslovima.

Naše poslovanje verifikovano je i uspešnom sertifikacijom sistema menadžmenta kvalitetom, u skladu sa standardom ISO 9001: 2008. Društveno odgovorno poslovanje u svim segmentima je naše strateško opredeljenje, od odgovornosti prema zaposlenima, našim poslovnim partnerima i okolini, do odgovornosti prema javnom sektoru i široj društvenoj zajednici. Implementacijom sistema menadžmenta zdravlja i bezbednosti na radu, u skladu sa standardom OHSAS 18001:2007, Farmalogist je dodatno unapredio brigu o zaposlenima. Prepoznavši značaj načela održivog razvoja, uspostavili smo i sistem upravljanja zaštitom životne sredine, u skladu sa zahtevima standarda ISO 14001:2004.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt