Farmalogist

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Farmalogist

  (4 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.8
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

2.5
balans između karijere i privatnog života

Samostalni operater elektronske obrade podataka


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ima ih dosta, nabrojaću nekoliko: timski rad, kolegijalnost, usavršavanje, praksa za nove radnike, mogućnost napredovanja...
Zamerke kompaniji
Za sada ne bih o tome :)
preporučujem
utisak postavljen: 09.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Farmalogist nastala je 2002. godine kao posledica reorganizacije poslovanja kompanije Pharmanova i odluke Lovorke i Miomira Nikolića da svoje znanje i desetogodišnje iskustvo ugrade u stvaranje vlastitog poslovnog sistema.

Od samog osnivanja prepoznaju nas kao modernu i dinamičnu kompaniju, koja raste i razvija se na svim poljima prateći trendove i zahteve modernog poslovanja.

Farmalogist je savremena veleprodaja sa distributivnim centrima u Beogradu, Nišu, Kraljevu i Novom Sadu. Naši skladišni kapaciteti, koji imaju više od 9.500 m2, potpuno zadovoljavaju najviše standarde skladištenja lekova i medicinskih sredstava.Optimalna regionalna pokrivenost od 44 dostavna vozila, koja prelaze dva miliona kilometara godišnje, osigurava našim kupcima efikasnu i blagovremenu uslugu u segmentu isporuke, često i više puta u toku dana. 370 zaposlenih u Farmalogistu svakodnevno brine da 2.800 kupaca i 294 dobavljača bude zadovoljno našom uslugom.

Prvi u Srbiji krenuli smo sa on-line trebovanjem u januaru 2010.godne. Time smo našim kupcima omogućili poručivanje robe 24 časa dnevno, u vreme kada njima to odgovara. Za te kupce oformili smo magacin povoljne kupovine, koji im pruža mogućnost za poručivanje dela asortimana pod povoljnijim uslovima.

Naše poslovanje verifikovano je i uspešnom sertifikacijom sistema menadžmenta kvalitetom, u skladu sa standardom ISO 9001: 2008. Društveno odgovorno poslovanje u svim segmentima je naše strateško opredeljenje, od odgovornosti prema zaposlenima, našim poslovnim partnerima i okolini, do odgovornosti prema javnom sektoru i široj društvenoj zajednici. Implementacijom sistema menadžmenta zdravlja i bezbednosti na radu, u skladu sa standardom OHSAS 18001:2007, Farmalogist je dodatno unapredio brigu o zaposlenima. Prepoznavši značaj načela održivog razvoja, uspostavili smo i sistem upravljanja zaštitom životne sredine, u skladu sa zahtevima standarda ISO 14001:2004.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FARMALOGIST DOO BEOGRAD
Adresa
Mirijevski Bulevar 3, Beograd
Datum osnivanja
14.06.2002.
PIB
100270693
Matični broj
17408933
Poslovni naziv
FARMALOGIST DOO BEOGRAD PALILULA
Delatnost kompanije
4646 Trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Silvana Džudžević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija