O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
FatCat Coders d.o.o. logo

FatCat Coders d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

FatCat Coders je IT kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja i usluga za potrebe svojih klijenata, dok se deo tima, FatCat Select bavi regrutacijom IT stručnjaka kako interno tako i za klijente. Zahvaljujući tehničkoj pozadini i iskustvu u regrutacijama gradimo tim kvalitetnih ljudi i talenata! :)

Kreiranjem kvalitetnih rešenja sa fokusom na korisničko iskustvo pomažemo klijentima u ostvarenju njihovog uspeha. Iako nije lako, težimo da budemo u koraku sa novim tehnologijama i koristimo najsavremenije alate za rad, što nam je omogućilo saradnju sa internacionalnim klijentima kao što je Calendly. 

Zašto FatCat?

Nećemo ti obećavati kule i gradove ali ono što će te zasigurno sačekati u FatCat-u ( možeš da pitaš i nekog zaposlenog ;) ) jeste visok nivo autonomije, prijateljska i podržavajuća atmosfera, kao i mogućnost karijernog rasta i napredka. 

Tvoj radni dan će obogatiti članovi našeg tima- 30+ debelih mačaka bez kojih, paaa ne bismo bili tu gde jesmo. I zato, svi zajedno gradimo kulturu u kojoj se osećamo prijatno i delimo vrednosti kao što su: kvalitet, transparentnost, odgovornost, proaktivnost i timski rad.  

Ako želiš okruženje u kojem ćeš donostiti odluke i gde će tvoje mišljenje imat težinu, a uz to deliš strast ka programiranju i IT industriji, piši nam na: careers@fatcatcoders.com

Tech stack

React React Native Gatsby Next.js Node.js Express.js Nest.js MySQL Postgres Mongo Contentful Strapi AWS Azure Digital Ocean GCP

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt