Festo Gesellschaft m.b.H Ogranak BeogradLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Festo je vodeći svetski proizvođač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Firma Festo je na ovim prostorima prisutna više od 40 godina. Predstavništvo naše firme u Beogradu uspešno je radilo od 1991. godine. Kao rezultat kontinualnog širenja obima saradnje sa vodećim uspešnim firmama u Srbiji i širem regionu, kao i u cilju daljeg unapređenja poslovanja i učvršćivanja dominantne pozicije na tržištu opreme za industrijsku automatizaciju, početkom 2010. godine predstavništvo prerasta u lokalni ogranak firme Festo u Srbiji. U ogranku rade stručnjaci spremni da na osnovu znanja i bogatog iskustva u svakom trenutku pruže tehničku podršku pri rešavanju zadataka iz oblasti automatizacije u različitim industrijskim granama.

U saradnji sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada organizovana je obuka po programu Festo Didactic, čiji je cilj obrazovanje i dopunjavanje uskostručnih znanja kadrova koji se bave automatizacijom proizvodnje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FESTO GESELLSCHAFT M.B.H. OGRANAK
Adresa
Omladinskih brigada 90b, Beograd
Datum osnivanja
08.10.2009.
PIB
106314454
Matični broj
29501998
Poslovni naziv
FESTO GESELLSCHAFT M.B.H. OGRANAK BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Ivan Zekavica - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija