O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Fiat services d.o.o. logo

Fiat services d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Da bi se napredovalo, ponekad je potrebno napraviti nekoliko koraka unazad. To je upravo ono što je Fiat nedavno uradio vraćajući se svojoj inicijalnoj misiji: pravljenju automobila privlačnog dizajna sa visoko-tehnološkim motorima, automobila koji su pristupačni i poboljšavaju kvalitet svakodnevnog života. Sam Fiat doživeo je mnogobrojne promene u korporacijskoj kulturi i mentalitetu, i kao rezultat, on je danas posvećen konstantnom i brzom napretku, tehnološkim istraživanjima, kvalitetu dizajna i ulivanju poverenja svojim kupcima.

Tehnološka inovacija je u srcu svakog člana njihovog projekta. Uvode novine kako bi poboljšali kvalitet vožnje, i kako bi stvorili bezbednost i sigurnost klijentima a opet unapredili odnos prema životnoj sredini.

Već više od jednog veka strast ih vodi napred. Implementirali su tu strast u proizvode, tehnologiju, kompanije, ogranke, tržišta i grupe. Doprineli su da se svet promeni i oni su se promenili sa svetom. Putovali su raznim putevima i pomogli drugima da putuju istim. Već više od jednog veka grade strast. Neki ljudi ih nazivaju vozilima. Ali oni vole da ih nazovaju idejama, jer sa strašću za idejom mogu daleko.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod