Fidija projekt d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fidija projekt d.o.o.

ASP.NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
- Interni razgovor sa timom iz Beograda, - intervju sa UK timom, - zadatak za programiranje - review zadatka i još jedan kraći intervju - finalna odluka / dogovor Iako na kraju nismo uspeli da napravimo dogovor, firma je za svaku preporuku! Redak primer izuzetnog kvaliteta. Spektar pitanja je bio relativno opširan, ceo proces je bio izuzetno prijatan, i cilj je bio vrlo jasan - da kroz taj proces steknu što bolji utisak o kandidatu. Veoma su korektni i ljubazni tokom kompletnog procesa. Zadatak koji se dobije nije kompleksan ali ima nekoliko trikova koji se lako previde. Review je takođe vrlo korektan. Zaista ne postoji jedna loša stvar koja bi mogla da se izdvoji tokom celog procesa. Sve pohvale i iskreno se nadam da će uspeti da nađu dobrog budućeg kolegu.

utisak sa intervjua postavljen: 13.09.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

FIDIJA Projekt je kompanija koja je osnovana 1992. godine u Beogradu. Od samog početka oformljen je tim za projektovanje informacionih sistema i razvoj softverskih rešenja.

Praćenjem novih dostignuća i tehnologija na informatičkom tržištu, FIDIJA Projekt se prilagodila najmodernijim rešenjima nudeći svojim korisnicima softverske alate koji osiguravaju sigurnost, stabilnost i kontinuitet kroz duža vremenska razdoblja, kao i garancija neprekidnog razvoja i unapređenja njihovih poslovnih procesa.

FIDIJA Projekt takođe poseduje ISO 9001:2015 i 27001:2014 certifikat iz oblasti projektovanja, implementacije i održavanja softvera.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Jove Ilića 65, Beograd - Voždovac
Datum osnivanja
13.10.1992.
PIB
102226302
Matični broj
06195873
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, INŽENJERING I TRGOVINU FIDIJA PROJEKT DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marina Rakić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija