Fidija projekt d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

FIDIJA Projekt je kompanija koja je osnovana 1992. godine u Beogradu. Od samog početka oformljen je tim za projektovanje informacionih sistema i razvoj softverskih rešenja.

Praćenjem novih dostignuća i tehnologija na informatičkom tržištu, FIDIJA Projekt se prilagodila najmodernijim rešenjima nudeći svojim korisnicima softverske alate koji osiguravaju sigurnost, stabilnost i kontinuitet kroz duža vremenska razdoblja, kao i garancija neprekidnog razvoja i unapređenja njihovih poslovnih procesa.

FIDIJA Projekt takođe poseduje ISO 9001:2015 i 27001:2014 certifikat iz oblasti projektovanja, implementacije i održavanja softvera.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Jove Ilića 65, Beograd - Voždovac
Datum osnivanja
13.10.1992.
PIB
102226302
Matični broj
06195873
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, INŽENJERING I TRGOVINU FIDIJA PROJEKT DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marina Rakić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija