Findomestic Banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Findomestic Banka a.d. Beograd na tržištu Srbije posluje od početka 2006. godine, a od 2011. je u potpunosti u vlasništvu BNP Paribas, jedne od najvećih svetskih bankarskih grupacija, koja je tada preuzela upravljanje i bankom u Srbiji. Findomestic Banka je univerzalna banka koja svoje poslovanje zasniva na dva ključna poslovna segmenta, poslovima sa privredom i poslovima sa stanovništvom koje uključuje i kreditiranje stanovništva.

Findomestic Banka je deo BNP Paribas grupe, jedne od najvećih svetskih finansijskih institucija. Dozvolite da Vas podržimo i pratimo kroz važne i neponovljive trenutke u Vašem životu, kao snažni pouzdani partner za ostvarenje ideja, planova i snova. A kada učvrstite sigurnost i osvrnete se oko sebe, možda ćete shvatiti da ste stigli još dalje nego što ste zamišljali – i postigli više nego što ste se nadali.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FINDOMESTIC BANKA
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina br. 115
Datum osnivanja
04.02.1995.
PIB
100002313
Matični broj
17076841
Poslovni naziv
FINDOMESTIC BANKA AD BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Ljiljana Petrov - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija