O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
First Facility logo

First Facility

Oceni kompaniju

O nama

First Facility d.o.o. Beograd je deo internacionalne First Facility Grupe kompanija, koja je lider u oblasti facility menadžmenta u Centralnoj i Istočnoj Evropi, pružajući kompletan obim usluga upravljanja nekretninama i integrisanih usluga održavanja.

First Facility pruža prvoklasne integrisane usluge upravljanja nekretnina i održavanja u renomiranim poslovnim i stambenim objektima, tržnim centrima i industrijskim objektima.

First Facility sprovodi svoje poslovne aktivnosti u saglasnosti sa standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2013 i drugim relevantnim međunarodnim standardima, obezbeđujući najviši kvalitet pruženih usluga u svim segmentima svog poslovanja.

Misija
Naša poslovna filozofija je briga o našim klijentima.

Razvijamo prilagođene koncepte za održivo funkcionisanje i očuvanje vrednosti nekretnina, stalno unapređujući naše usluge u skladu sa rastućim potrebama naših klijenata, čime postavljamo nove standarde u upravljanju nekretninama i integrisanim uslugama održavanja.

Vizija
Naš cilj je da pokažemo i promovišemo značaj održivog funkcionisanja i trajanja zgrada, unutrašnjih prostora i lokacija za uspostavljanje optimizovane i odgovorne sredine za život i rad, imajući u vidu generacije koje dolaze.

U okviru naše grupe kompanija međusobno delimo znanje i iskustvo, što rezultuje najboljim performansama, komparativnim prednostima na lokalnim tržištima i daljim širenjem na tržišta Centralne i Istočne Evrope.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milentija Popovića 5a, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 61 49 106